Home SPORTS NEWS Τον φρέναρε

Τον φρέναρε


Η ομάδα που έχει βρει το «κουμπί» του φετινού Παναθηναϊκού λέγεται Ατρόμητος . Το σύνολο του Γιώργου Παράσχου κατάφερε να φρενάρει τον Κυπελλούχο Ελλάδας και να μείνει αήττητο για τρίτο παιχνίδι των δύο ομάδων φέτος. Το τελικό 1-1 θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό εάν ο Λουίτζι Τσενάμο δεν έδειχνε την κλάση του κυρίως σε δύο περιπτώσεις σε τετ α τετ με τον Μλάντεν Πέτριτς. Ο Παναθηναϊκός έχασε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες και ο Ατρόμητος μία, με τον Κουτρουμπή να γλιτώνει τους Πράσινους τα χειρότερα. Το Τριφύλλι αγωνίστηκε για 12 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω τραυματισμού του Τάσου Λαγού και ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές του Αναστασίου.

Η πρεμιέρα των πλέι οφ επιφύλασσε ένα ωραίο παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό και αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 21′ με τον Αμπεΐντ να κερδίζει στον αέρα τον Μπρίτο έπειτα από σέντρα του Τριανταφυλλόπουλου. Οι γηπεδούχοι ανοίχθηκαν για να φτάσουν στην ισοφάριση και άφησαν πολλά κενά πίσω. Το Τριφύλλι έφυγε πολλές φορές στην κόντρα αλλά είτε λόγω Τσενάμο είτε λόγω βιαστικών επιλογών των Πρασίνων, δεν ήρθε το 0-2.

Στην επανάληψη και πάλι ο Τσενάμο σταμάτησε δύο τετ α τετ του Πέτριτς. Λειτουργώντας απόλυτα ο νόμος του ποδοσφαίρου, ό,τι δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός, το πέτυχε ο Ατρόμητος. Στο 56′ ο Ταυλαρίδης βρέθηκε αφύλαχτος από κόρνερ και με κεφαλιά δεν λάθεψε. Το 1-1 έφερε ένταση στο παιχνίδι που απέκτησε άγρια ομορφιά.

Ο Παράσχος έριξε στο ματς τον Ναπολεόνι, ζητώντας τη νίκη, ενώ ο Αναστασίου πόνταρε στο βαρύ πυροβολικό του τον Μπεργκ. Ο ρυθμός θύμιζε αγώνα πρωταθλήματος ανώτερου επιπέδου και οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να πετύχει το 2-1 σε πλασέ του Παπαδόπουλου αλλά ο Κουτρουμπής έβγαλε στη γραμμή. Τελικώς παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, η ισοπαλία δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Οι δύο ομάδες πήγαν στους τρεις βαθμούς πλέον, δείχνοντας ότι τα πλέι οφ θα έχουν συγκινήσεις.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr