Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Όλοι μας μαζί, να βγάλουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ από την δύσκολη θέση”

“Όλοι μας μαζί, να βγάλουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ από την δύσκολη θέση”


“Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως το οικονομικό αποτελεί προτεραιότητα”, τονίζουν σε κάθε ευκαιρία στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τα θέματα προγραμματισμού, την κίνηση των διαρκείας καθώς και άλλα σημαντικά πράσινα θέματα.

«Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μία ποιοτική και διεκδικητική ομάδα, με χαμηλότερο μπάτζετ σε σχέση με το φετινό. Με έξυπνες και σωστές επιλογές, είναι εφικτό να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Είναι δεδομένο ότι θα μειωθεί ο προϋπολογισμός, διότι δεν μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Το οικονομικό αποτελεί προτεραιότητα, καθώς η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Σωματείο μας δεν μας επιτρέπει να θέτουμε οτιδήποτε άλλο ως προτεραιότητα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα επιδιώξει να μεγαλώσει το πλεόνασμα του προϋπολογισμού της νέας σεζόν, ούτως ώστε το Σωματείο να είναι σε θέση να αποπληρώνει τα χρέη του. Αυτό σημαίνει πως τα έξοδα θα πρέπει να μειωθούν, αλλά και τα έσοδα θ πρέπει να αυξηθούν. Εάν δεν είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις, τότε σε κανένα άλλο τομέα δεν πρόκειται να τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, μας μίλησε για το πως κινούνται τα εισιτήρια διαρκείς της νεάς σεζόν:

«Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ένα πολύ μεγάλο «όπλο», για να ανταποκρίνεται το Σωματείο μας στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής περίπου 3300 εισιτήρια διαρκείς και ασφαλώς οι δυνατότητές μας είναι για πολύ μεγαλύτερο αριθμό, καθώς είχαμε φτάσει ακόμη και σε διάθεση 8500. Χρειάζεται ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να στηρίξει την προσπάθεια για τα εισιτήρια διαρκείας, είτε προμηθεύοντας το δικό του, είτε πείθοντας άλλους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ για να προμηθευτούν. Είναι ανάγκη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να ξεπεράσουμε τις 4000 εισιτήρια διαρκείας, είμαστε δηλαδή περίπου 700 μακριά από τον στόχο μας. Θυμίζουμε πως οι μειωμένες τιμές θα ισχύουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και ακολούθως, από τις 19 Μαΐου, θα υπάρξει μία αύξηση 10% στην υφιστάμενη τιμή».

Ο προγραμματισμός και ο Τεχνικός Διευθυντής:

«Ο προγραμματισμός βρίσκεται σε εξέλιξη τόσο όσο αφορά το κεφάλαιο ενίσχυση, όσο και αυτό του υφιστάμενου ρόστερ, καθώς όπως έχουμε αναφέρει επαφές θα γίνουν και με παίκτες που μένουν χωρίς συμβόλαιο, αλλά και με παίκτες που έχουν συμβόλαιο. Σε εξέλιξη βρίσκεται και το θέμα πρόσληψης τεχνικού διευθυντή. Γίνεται μία προσπάθεια για να μικρύνει η λίστα με τους υποψηφίους. Η απόφαση θα παρθεί μόλις το Διοικητικό Συμβούλιο κρίνει πως βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο, υπό τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί. Όπως έχουμε αναφέρει, ο τεχνικός διευθυντής – που θα έχει πολύπλευρο ρόλο – θα δουλέψει και θα κριθεί σε βάθος χρόνου και όχι άμεσα».

Ακούγονται αρκετά ονόματα για το τριφύλλι, ωστόσο στην ΟΜΟΝΟΙΑ δηλώνουν άγνοια:

«Αυτήν την περίοδο θα ακουστούν και θα γραφτούν πολλά όσο αφορά το κεφάλαιο προγραμματισμός, ωστόσο αυτό που μετρά είναι η επίσημη θέση του Σωματείου μας. Εμείς δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να επιβεβαιώνουμε ή να διαψεύδουμε φήμες. Το παρελθόν μας έχει διδάξει ότι υπάρχουν και αυτοί που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ΟΜΟΝΟΙΑ για να προωθήσουν πελάτες του. Δεν χρειάζεται να πέφτουμε σε αυτήν την παγίδα».

Πρέπει να συνεχίσει η προσπάθεια από όλους μας:

«Ο δρόμος μας είναι δύσκολος. Η μοίρα τα έφερε με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε όλοι εμείς (κόσμος, Δ.Σ., τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές) να είμαστε αυτοί που θα πρέπει να βγάλουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται. Επιβάλλεται όλοι μας να βρούμε τη δύναμη για να τα καταφέρουμε. Και όταν με το καλό βγάλουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ από αυτήν την κατάσταση, τότε το θηρίο θα είναι άκρως επικίνδυνο και διψασμένο για να πάρει αυτά που του αξίζουν».