Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βλέπουν ήδη το αιώνιο ντέρμπι

Βλέπουν ήδη το αιώνιο ντέρμπι

vik_2679


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε το καθήκον της και πήρε την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Ανόρθωση. Ο επόμενος αγώνας είναι μόλις 3 μέρες μακριά, έτσι ήδη στο Ηλίας Πούλλος κοιτάνε προς αυτή τη κατεύθυνση. Μάλιστα είναι τέτοιου χαρακτήρα το επόμενο ματς, που από το πρώτο δευτερόλεπτο με το σφύριγμα της λήξης του Μούσκου, το μυαλό είναι καρφωμένο εκεί.

Την Τετάρτη  η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει τον αιώνιο της, το Αποέλ, το οποίο παρότι διαφημίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, δείχνει ανήμπορο να κάνει το τελικό σπριντ προς τον τίτλο. Σε 3 αιώνια ντέρμπι φέτος, η ομάδα μας μετράει 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ ήταν καλύτερη τουλάχιστον στα 2 παιχνίδια. Θέλει αυτή τη φορά να επιβληθεί και να πάρει τους 3 βαθμούς, τσακίζοντας τις όποιες ελπίδες του Αποέλ για το πρωτάθλημα και ταυτόχρονα αλλάζοντας την δυναμική μια και καλή.

Απομένουν μέχρι το τέλος 3 παιχνίδια. Αν μας δίναν την επιλογή να κερδίσουμε το 1 από τα 3, όλοι θα επιλέγαμε το επόμενο. Δυνατά λοιπόν, συγκεντρωμένα και με περίσσιο πάθος, για να απαιτήσουμε αυτό που μας χρωστάει η τύχη από τα περασμένα παιχνίδια εναντίων τους.