Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΥΡΑ 9: “Αν θες να λέγεσαι οπαδός πρέπει πρώτα να ‘σαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!”

ΘΥΡΑ 9: “Αν θες να λέγεσαι οπαδός πρέπει πρώτα να ‘σαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!”

vik_0002


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9 αναφορικά με τον θάνατο οπαδών του Αποέλ σε τροχαίο δυστύχημα και τα εμετικά σχόλια ενός συγκεκριμένου ατόμου. Οι οργανωμένοι μας για άλλη μια φορά δίνουν το σωστό παράδειγμα.

Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 9

Πρώτα απ’ όλα να δώσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του 16 χρόνου οπαδού του αποέλ. Ο Μολώχ της ασφάλτου ξανακτύπησε την πόρτα της Κυπριακής κοινωνίας χωρίς να υπολογίζει τον πόνο που προκαλεί σ’ αυτούς που μένουν πίσω.

Έχουμε χάσει πολλά αδέρφια στον δρόμο. Είτε από μεθυσμένους οδηγούς, είτε από απροσεξίες είτε κάτω από άλλες συνθήκες. Ο Αιμίλιος, ο Ηλίας, ο Γιώργος και άλλοι τόσοι που αν αρχίσουμε να τους γράφουμε δεν θα τελειώσουμε ούτε σε δέκα σελίδες. Εμείς με τα τόσα αδέρφια που έφυγαν από κοντά μας μ’ αυτόν τον άδικο τρόπο. Που έχουμε ζήσει τον πόνο από κοντά και έχουμε γευτεί την πικρή του γεύση, δεν θα μπορούσαμε να το ευχηθούμε ούτε στον χειρότερο μας εχθρό αυτό το πράγμα. Η ιδεολογία της ΘΥΡΑΣ 9 στηρίζετε πάνω στην ανθρωπιά.

Παρατηρήσαμε ότι τις τελευταίες μέρες γίνετε ένας πανικός στα κοινωνικά δίκτυα με το σχόλιο ενός ατόμου. Η ΘΥΡΑ 9 θέλει να ξεκαθαρίσει σε όλους πως δεν συμμερίζεται τέτοιου είδους αρρωστημένες απόψεις. Επίσης πρέπει να καταλάβετε πως δεν σημαίνει ότι όποιος κάνει χρήση της λέξεις ΘΥΡΑ 9 εκφέρει και την επίσημη της θέση.

Αν θες να λέγεσαι οπαδός πρέπει πρώτα να ‘σαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9

Αυτούσια η ανακοίνωση εδώ