Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο πιο ελκυστικός προορισμός της Κύπρου”

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο πιο ελκυστικός προορισμός της Κύπρου”


Ραδιοφωνικές δηλώσεις στο Super Sport FM έκανε ο Αντρέας Δημητρίου. Σε αυτές μίλησε για τις δηλώσεις του Νούνο Ασσίς, τον προγραμματισμό για τη νέα σαιζόν αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά:

Για την εικόνα της ομάδας

«Θέλουμε ακόμα πολλά πράγματα για να βελτιώσουμε. Ο κόσμος νιώθει καλύτερα και είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Είναι δύσκολο να διατηρήσεις την εικόνα που θέλεις, αφού υπάρχουν οι απουσίες στον αμυντικό χώρο. Θα προσπαθήσουμε και την Τετάρτη, όπου θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε».

Για τον προγραμματισμό και τις αποχωρήσεις

«Πολύ σύντομα θα αρχίσουν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές. Το κεφάλαιο ενίσχυση έχει ανοίξει. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε αρκετά βήματα για να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι για τη νέα χρονιά. Οι ποδοσφαιριστές είναι αφοσιωμένοι στα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Για το μήνυμα του Ασίς

«Είναι ένα θέμα που αφορά την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Δεν θα σχολιάσουμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, θα προσπαθήσει να κρατήσει όλους του ποδοσφαιριστές που χρειάζεται για τη νέα χρονιά. Το μπάτζετ θα μειωθεί, όπως και τα έξοδα. Αν δεν είμαστε συνεπείς στο οικονομικό κομμάτι, δεν θα τα καταφέρουμε σε κανένα κομμάτι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ο πιο ελκυστικός προορισμός ομάδας στην Κύπρο».