Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι γνωστές αδυναμίες

Οι γνωστές αδυναμίες

vik_2404


Δεν πρέπει να εξέπληξαν οποιονδήποτε οι αδυναμίες που έδειξε η ΟΜΟΝΟΙΑ σε συγκεκριμένους τομείς. Είναι αυτές που βλέπουμε σχεδόν όλη τη χρονιά. Ο Καϊάφας έχει καταφέρει να διορθώσει αρκετά πράγματα με αποτέλεσμα η εικόνα να βελτιωθεί, κάποια άλλα όμως χρειάζονται χρόνο και το κατάλληλο υλικό.

Ξεκινάμε από την άμυνα. Ο τρόπος που αμυνθήκαμε στο δεύτερο γκολ του Αποέλ μάλλον τα λέει όλα. Δυστυχώς τέτοια εύκολα γκολ δεχθήκαμε πολλά. Θα μας πείτε βέβαια, πώς να βρεις χημεία στα μετόπισθεν όταν κάθε εβδομάδα παίζει άλλη 4άδα; Και δεν είναι θέμα προπονητή, είναι θέμα απουσιών αφού δυστυχώς προκύπτει συνεχώς κάτι άλλο.

Στη μεσαία γραμμή, θεωρούμε πως κάποιες αδυναμίες οφείλονται ξεκάθαρα στα χαρακτηριστικά των παικτών που διαθέτει η ομάδα. Τονίζουμε τα χαρακτηριστικά, για να μην παρεξηγηθεί με την ποιότητα. Ο καθαρός αμυντικός χαφ απουσιάζει από το ρόστερ κι αυτό στα ντέρμπι φωνάζει. Απουσιάζουν επίσης τα τρεξίματα τα οποία γενικώς διαθέτει μόνο ο Μαργκάσα. Δεν είναι τυχαίο που ο Καϊάφας θέλει καθαρόαιμο αμυντικό χαφ για τη μηχανή του.

Όσον αφορά την επίθεση, τα έχουμε γράψει πολλές φορές για το εύκολο γκολ, ας μην επαναλαμβανόμαστε. Χθες πάντως έλειψε και το καθαρό μυαλό, αφού αν ο Εφραίμ έδινε στο Σκέμπρι στη φάση του 72′ το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό!