Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να κυνηγήσει την 4η θέση

Να κυνηγήσει την 4η θέση

kos_8323


Η ήττα από το Αποέλ δεν πίκρανε μόνο τους φίλους της ομάδας μας, αλλά της στέρησε και την ευκαιρία να ανέβει στην 4η θέση μετά από πολύ καιρό. Ο Κώστας Καϊάφας είπε στην συνέντευξη τύπου ότι “είμαστε ακόμα στον στόχο της 4ης θέσης” όμως είμαστε σίγουροι πως θα προτιμούσε ήδη να τον είχε πιάσει και να προσπαθεί απλά να τον διατηρήσει. Πλέον είναι αναγκασμένος να τον κυνηγήσει.

Από τη στιγμή πάντως που τον ανέφερε ως στόχο, πάει να πει πως το θέλει. Θέλει να δείξει ότι έγινε έργο επί των ημερών του και ότι αν μη τι άλλο, σώθηκε το ρεκόρ που πάει τώρα περισσότερα από 60 χρόνια και θέλει την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην τερματίζει ποτέ κάτω από 4η. Απομένουν δύο αγωνιστικές και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να υλοποιήσει τον στόχο της 4ης θέσης. Δεν είναι ο πιο ελκυστικός ή ο πιο γκλαμουράτος στόχος, όμως αυτόν έχουμε για την ώρα.

Το θετικό είναι ότι εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κερδίσει τον Ερμή στην τελευταία αγωνιστική τερματίζει 4η, λόγω των μεταξύ παιχνιδιών των δυο ομάδων. Καλύτερα πάντως, να πάρουμε κεφάλι από αυτή τη βδομάδα.