Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γιωργαλλίδης: «Επέστρεψα σπίτι μου!»

Γιωργαλλίδης: «Επέστρεψα σπίτι μου!»


Ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, δηλώνει ο Αντώνης Γιωργαλλίδης. Ο Κύπριος πορτιέρο στις πρώτες του δηλώσεις («Goal») ανέφερε πως στόχος του είναι να κλείσει την καριέρα του στο τριφύλλι ενώ τόνισε το πόσο του έλειψε ο παλμός του κόσμου.

«Επέστρεψα σπίτι μου! Είμαι και πάλι εδώ, σοφότερος και με περισσότερες εμπειρίες. Εντάσσομαι και πάλι σε μια μεγάλη ομάδα, με την οποία πανηγύρισα πρωτάθλημα και κύπελλα. Έζησα μοναδικές στιγμές με το τριφύλλι στο στήθος και το ίδιο ευελπιστώ και τώρα», δήλωσε χαρούμενος ο διεθνής τερματοφύλακας.

Ο Γιωργαλλίδης ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν ώστε να επιστρέψει ξανά στην ομάδα μας: «Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Ήταν θέλημα Θεού να φορέσω και πάλι τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τα μέλη της διοίκησης, την τεχνική ηγεσία που πιστεύουν σε μένα, αλλά και τον κόσμο, που μου έλειψε πολύ. Πρόθεσή μου είναι να κλείσω την καριέρα μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ».

 «Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεγάλος σύλλογος, με τεράστιο κόσμο. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκα σε Αλκή και Πλατανιά, ομάδες που δεν έχουν κόσμο. Πραγματικά μου έλειψαν τα ντέρμπι, τα γεμάτα γήπεδα», ανέφερε με ενθουσιασμό που θα έχει την ευκαιρία και πάλι να ζήσει τον παλμό του κόσμου.

Για την επιλογή του να επιστρέψει στην Κύπρο, είπε: «Επέστρεψα στην Κύπρο για προσωπικούς λόγους. Επέδειξαν ενδιαφέρον κι άλλες ομάδες από την Κύπρο και την Ελλάδα, όμως από τη στιγμή που ανάμεσα σ’ αυτές ήταν και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν υπήρχε δίλημμα ποια θα ήταν η απόφασή μου. Άλλωστε, φαίνεται μέσα από το σύντομο χρονικό διάστημα στο οποίο επήλθε η συμφωνία».

«Χαίρομαι που θα συνεργαστώ μ’ έναν τόσο αξιόλογο τερματοφύλακα. Είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρουμε και οι δύο τα μέγιστα, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προς όφελος πάντοτε της ομάδας», δήλωσε για τη μάχη που θα έχει για τον άσσο.