Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “Το παιχνίδι κρίθηκε σε δυο φάσεις” (Video)

Καϊάφας: “Το παιχνίδι κρίθηκε σε δυο φάσεις” (Video)


Στην κόκκινη του Γιάννη Χατζηβασίλη και το πέναλτι του Μοντέιρο στάθηκε ο Κώστας Καϊάφας. Ο προπονητής μας πάντως συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια και τόνισε πως η ομάδα θα ανασυνταχθεί για να πάρει τη 4η θέση.

Καϊάφας: Καλησπέρα και από μένα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ αλλά και στους παίκτες μου. Παρά τις απουσίες ήμασταν αρκετά καλοί. Όχι όσο επιθετικοί θα θέλαμε αλλά κάναμε πολλά τρεξίματα. ΤΟ παιχνίδι χάθηκε σε δυο φάσεις, τη κόκκινη και το πέναλτι. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που μας φέρνει στην 4η θέση και θα ανασυνταχθούμε για να το πάρουμε. Θα δουλέψουμε, θα μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και ελπίζουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ κξαι εύχομαι να δούμε ένα παιχνίδι χωρίς φασαρίες.

Πέτεφ: Καλησπέρα σε όλους. Μέχρι το πρώτο γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είμασταν πιο ενεργητικοί στο γήπεδο, κάναμε όμως ένα πολύ εύκολο λάθος και ο αντίπαλος προηγήθηκε. Αυτό έπαιξε το ρόλο του στη ψυχολογία μας. Δεν παίζαμε σίγουρα, δεν κάναμε σωστά πράγματα και χάλασε το παιχνίδι μας. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη, η ΟΜΟΝΟΙΑ έβαλε το 2-0. Κάναμε ότι μπορούσαμε με τις αλλαγές, βάλαμε δύναμη στο παιχνίδι μας για να ανατρέψουμε το παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος που τα καταφέραμε και πήραμε τους 3 βαθμούς. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που απέδειξαν πως είναι οι καλύτεροι. Έχουμε ένα τελικό. Πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Έχω κάποια παράπονα από το παιχνίδι, όμως οι παίκτες μας έπαιζαν κάτω από μεγάλη πίεση και δεν μπόρεσαν να δείξουν αυτά που μπορούν. Ήταν ένα μάθημα, για το πως να παίζεις κάτω από πίεση αφού έχουμε ένα τελικό με το Αποέλ και μετά την Ευρώπη. Ότι καλύτερο στην ΟΜΟΝΟΙΑ.