Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έμεινε από καύσιμα…

Έμεινε από καύσιμα…

kos_8443


Ένα δικό της παιχνίδι έχασε η ΟΜΟΝΟΙΑ, που γνώρισε την ήττα με 2-3 από την ΑΕΛ. Η ομάδα μας μπήκε με 2-0 μπροστά στο σκορ, όμως αγωνιζόμενη με 10 παίκτες από το 49, έμεινε από δυνάμεις και ισοφαρίστηκε. Ντεμπούτο για Λούβαρη και Σοφοκλέους, για πρώτη φορά στην 11άδα ο Χατζηβασίλης που σκόραρε, αλλά αποβλήθηκε κιόλας.

Α’ ημίχρονο

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στην ΑΕΛ. Στο 6′ ο Μοντέιρο έπιασε δυνατό σουτ μέσα από τη περιοχή, ο Μορέιρα όμως απέκρουσε σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε γύρισμα. Στο 12′ ο Καρλίτος έκανε μακρινό σουτ, με το Ζοσέ να φωνάζει ξανά παρόν. Η πρώτη φάση για την ομάδα μας ήρθε στο 20′, όταν ο Αλίπιο έβγαλε μόνο τον Χατζηβασίλη που πλάσαρε χλιαρά, για να αποκρούσει εύκολα ο Ρομέρο. Στο 32′ το σκορ άνοιξε. Ο Αλίπιο έκανε το φάουλ, ο Σκέμπρι τη κεφαλιά και 1-0! Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να αντιδράσει και το ημίχρονο τελείωσε με την ομάδα μας μπροστά στο σκορ.

Β’ ημίχρονο

Δυνατά μπήκε η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη φορά και διπλασίασε νωρίς τα τέρματα της. Μόλις στο 48′ ο Σκέμπρι έκανε υπέροχη ενέργεια, έδωσε στον Αλίπιο που μπήκε στη περιοχή και πλάσαρε, ο Ρομέρο απέκρουσε, όμως ο επερχόμενος Χατζηβασίλης έκανε το γκολ σε κενή εστία! Στον πανηγυρισμό του γκολ, ο Γιάννης έβγαλε τη φανέλα και αποβλήθηκε καθώς ήταν ήδη χρεωμένος με κίτρινη κάρτα. Η ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή της αριθμητικά και στα επόμενα λεπτά πίεσε. Δυο σουτ του Μπεμπέ και του Οριόλ αποκρούστηκαν από τον Μορέιρα. Ο Ζοσέ στο 58′ έσωσε την ομάδα μας σε τετ α τετ του Μοντέιρο, όμως στο 59 νικήθηκε. Μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στον Οριόλ, που σούταρε στη γωνιά και σκόραρε. Δυο λεπτά αργότερα ο Αϊρόσα σούταρε άουτ, ενώ στο 62 ο Μοντέιρο ζήτησε πέναλτι, ο Σκαπούλλης όμως έδειξε παίζεται. Στο 73 ο Σκέμπρι έκανε γυριστό που έφυγε άουτ και 1 λεπτό αργότερα η ΑΕΛ απάντησε με σουτ του Ετμάρ που απέκρουσε ο Μορέιρα. Στο 80′ ο Νικολάου έκανε σουτ, στη γραμμή όμως απέκρουσε ο Σκάρα. Στο 85′ ο Μοντέιρο η ΑΕΛ έχασε νέα ευκαιρία όταν ο Μοντέιρο έκανε μόνος σουτ, άουτ. Στο επόμενο λεπτό ήρθε η ισοφάριση. Ο Μοντέιρο κέρδισε πέναλτι από τον Πλατινί, το εκτέλεσε ο ίδιο και έφερε το ματς στα ίσα. Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΛ πίεσε και έχασε 2 σπουδαίες ευκαιρίες. Πρώτα στο 90+1 ο Μορέιρα είπε όχι στον Φουάντ σε τετ α τετ. Στο 90+2 ο Ετμάρ έκανε παράλληλη μπαλιά, με τη μπάλα να περνάει λίγο μπροστά από τον μόνο Μοντέιρο. Στις καθστερήσεις όμως, ο Εμπαλό από θέση οφσάιντ, σκότωσε την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Συμπερασματικά

Κόντρα σε ψίθυρους και κουτσομπολιά, η ΟΜΟΝΟΙΑ του Καϊάφα, των πολλών απουσιών, των 10 παικτών από το 49 και μετά και των παιδιών της ακαδημίας, είδε στα μάτια την ΑΕΛ. Αυτό που κρατάμε είναι ότι η ομάδα μας όρθωσε ανάστημα και ότι χρησιμοποιήθηκαν πολλοί νεαροί. Τελικά έχασε, προδομένη από δυνάμεις και από γκολ οφσάιντ.

[nggallery id=460].