Home SPORTS NEWS Εκθείασε Ατλέτικο, μένει εκτός ο Ρονάλντο

Εκθείασε Ατλέτικο, μένει εκτός ο Ρονάλντο


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που εκθείασε την Ατλέτικο Μαδρίτης με δηλώσεις του, εν όψει και του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή με την Θέλτα εκτός έδρας, παρότι ο ίδιος θέλει σαν τρελός να παίξει… Όπως είπε ο Κάρλο Αντσελότι δεν προτίθεται να ρισκάρει και να τραυματιστεί ξανά ο Πορτογάλος άσος, ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος.

Την ίδια ώρα, ο Τύπος στην Ισπανία ανέφερε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε την επιθυμία να παίξει στον συγκεκριμένο αγώνα, για να βοηθήσει την ομάδα του, σε ενδεχόμενο που… στραβοπατήσουν η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα. Συν τοις άλλοις διεκδικεί το βραβείο το πρώτου σκόρερ στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν.
«Δεν θα παίξει αύριο, επειδή δεν είναι 100% έτοιμος. Δεν θέλω να ρισκα΄ρω. Επίσης, δεν θα παίξουν ο Πέπε, ο Βαράν, ο Καρβαχάλ ή ο Ντι Μαρία. Αυτή είναι η απόφασή μου και έχω μιλήσει με τους γιατρούς πριν σας ανακοινώσω κάτι τέτοιο», είπε, όμως, ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης!
Για τη μάχη του πρωταθλήματος και για το πώς αντιμετωπίζουν στη «βασίλισσα» το παιχνίδι στο «Μπαλαΐδος», ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να προσπαθήσουμε παραπάνω να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό ματς και δεν σκεφτόμαστε την απουσία του Ρονάλντο».

Λίγες ώρες πριν από την συνέντευξη Τύπου του Κάρλο Αντσελότι είχε μιλήσει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μίλησε, εκτός των άλλων, για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, εκθειάζοντας την Ατλέτικο Μαδρίτης.
«Είμαστε στον τελικό απέναντι σε μία καλή ομάδα και πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, γνωρίζουμε το πώς θα αντιμετωπίσουμε την αντιπαλότητα και ελπίζουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά…
Για την Ατλέτικο, τόνισε: «Είναι φανταστική ομάδα, πρώτη στο πρωτάθλημα και είναι ωραία που θα γίνει ένας τελικός ανάμεσα σε ισπανικές ομάδες, όπως και στο Europa League θα βρίσκεται η Σεβίλλη. Αυτά σημαίνουν ότι το πρωτάθλημά μας είναι πολύ δυνατό».
Ο Πορτογάλος άσος μίλησε και για το Μουντιάλ και είπε: «Θέλω να διασκεδάσουμε στη Βραζιλία. Είναι φανταστικό ότι θα παίξουμε εκεί, όπου μιλούν την ίδια γλώσσα με εμάς».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr