Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κερδίζουν πόντους Αλίπιο και Ατάντα

Κερδίζουν πόντους Αλίπιο και Ατάντα

vik_5061


Η διατήρηση των Γκανίου Ατάντα και Αλίπιο Μπραντάο για τη χρονιά 2014-15, θα κριθεί με διαφορετικά δεδομένα, από ότι όταν αποκτούνταν. Κι αυτό γιατί δεν θα ανήκουν πλέον στον κατάλογο Β’, αλλά θα καταλαμβάνουν θέση ξένου στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ως γνωστόν η ομάδα μας δικαιούται 15 κοινοτικούς/ξένους, εκ των οποίων το πολύ 5 θα είναι μη κοινοτικοί.

Από τη μέρα πάντως που στον πάγκο βρίσκεται ο Κώστας Καϊάφας, παίρνουν ευκαιρίες και κερδίζουν συνεχώς πόντους. Ο Αλίπιο ο οποίος είχε τα πάνω του και τα κάτω του στον πρώτο γύρο αγωνίζεται πλέον σαν βασικός και δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει πολύ με τα στημένα του. Δεν είναι βέβαια ακόμα στο επίπεδο που θα ήθελε ο κόουτς, όμως να μην ξεχνάμε ότι δεν είχε κάνει προετοιμασία.

Όσον αφορά τον Γκανίου, κάθε εβδομάδα δείχνει πως αδικήθηκε, από όλους τους προηγούμενους προπονητές. Και αυτός έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και αρκετά να μάθει, έχει όμως στοιχεία που μπορούν να τον βοηθήσουν να εξελιχθεί σε κάτι καλό. Είναι δυνατός, αποφασιστικός και ιδιαίτερα καλός στο ψηλό παιχνίδι.

Δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα αν ο Καϊάφας θα κρατήσει στο ρόστερ τους δυο νεαρούς. Σίγουρα θα προβληματιστεί όμως αρκετά, αφού είναι φτηνοί, έχουν προοπτική και μπορούν να βοηθήσουν, ειδικά ως λύσεις βάθους. Το καλοκαίρι θα κρίνει.