Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Εφραίμ έχεις διορία μέχρι τις 4 Ιουνίου

Αναγνώστης: Εφραίμ έχεις διορία μέχρι τις 4 Ιουνίου


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο)

Το συμβόλαιο του Γιώργου Εφραίμ με την ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου 2014 και ο ίδιος δεν έχει ακόμη ανανεώσει ή υπογράψει σε άλλη ομάδα, απ’ ότι γνωρίζουμε φυσικά. Αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι ότι στις 4 Ιουνίου ξεκινά η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για την νέα αγωνιστική περίοδο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πρέπει να βρίσκονται στο «Ηλίας Πούλλος».  Ο Γιώργος Εφραίμ τότε δεν θα έχει συμβόλαιο και συνάμα δεν θα υποχρεούται να παρευρεθεί αφού δεν θα λογαριάζεται ως παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ως φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλουμε η αγαπημένη μας ομάδα να μπορεί να ξεκινήσει προετοιμασία με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και εάν μέχρι τότε ο Γιώργος Εφραίμ σκέφτεται ακόμη αν θα παραμείνει η όχι, δημιουργείται πρόβλημα. Δεν μπορούμε εμείς να του δώσουμε διορία μέχρι πότε θα έχει μπροστά του το συμβόλαιο που του πρότεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας μπορεί και πρέπει να το κάνει. Έχουμε περάσει αρκετά με παρόμοια περιστατικά ποδοσφαιριστών που ήθελαν χρόνο, τους δώσαμε, έγινε σήριαλ και στην τελική δεν βγήκαμε κερδισμένοι. Η υπόθεση με την ανανέωση του Γιώργου Εφραίμ έχει γίνει σήριαλ εδώ και πολύ καιρό, όμως κάπου πρέπει να τελειώσει και σύντομα. Δώστε του χρόνο μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, ούτε ημέρα περισσότερο.

Σεβαστείτε αυτούς που έχουν συμβόλαιο ζωής με την ΟΜΟΝΟΙΑ!!!

Κ.Γ.