Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιστολή-απολογία για το ναυάγιο με Λεβί

Επιστολή-απολογία για το ναυάγιο με Λεβί


Μέσω επιστολής, η εταιρία που εκπροσωπεί τον κ. Στάνισλαβ Λεβί, εκφράζει τις απολογίες της για τη μη ολοκλήρωση της συμφωνίας. Η εταιρία MIOSAMLINK Ltd, τονίζει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ χειρίστηκε με σοβαρότητα το ζήτημα και δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτή την εξέλιξη.

“Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, όπως αυτές έχουν δημοσιοποιηθεί μέσω ανακοίνωσης της εταιρίας MIOSAMLINK στα ΜΜΕ, το Σωματείο μας στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του σε άλλες επιλογές για πλήρωση της θέσης του τεχνικού διευθυντή”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που ανέβηκε τα μεσάνυκτα στην ιστοσελίδα το συλλόγου.

Η εταιρία μας επιθυμεί να ενημερώσει πως δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στον κ. Στάνισλαβ Λεβί, λόγω των υπερβολικά αυξημένων οικονομικών απαιτήσεων που την τελευταία στιγμή προέβαλε, υπαναχωρώντας ουσιαστικά από τα όσα είχαν συμφωνηθεί.

Εξ όσων η εταιρία μας έχει πληροφορηθεί, οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που προέβαλε ο κ. Λεβί, προέκυψαν μετά από πιέσεις που δέχτηκε από τρίτους.

Παρά το γεγονός ότι η εταιρία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για την αλλαγή στάσης του κ. Λεβί, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις απολογίες μας προς την ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία από την πρώτη στιγμή χειρίστηκε το όλο ζήτημα με σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

MIOSAMLINK Ltd