Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Το κεντρί: Θεέ μου τι απόλαυση

Το κεντρί: Θεέ μου τι απόλαυση

bee-vs-wasp-1a-1


Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει τελικά στο εφετείο, για να είμαι ειλικρινής πιστεύω ότι παίζει έντονα το σενάριο της ανατροπής. Αυτό που απολαμβάνω όμως από χθες το βράδυ που ανακοινώθηκε η απόφαση της Δικαστικής, είναι οι αντιδράσεις των οπαδών του παραρτήματος. Εάν η απόφαση χαρακτηρίστηκε ως πρωτοφανής, ε τότε η ελληνική είναι πολύ φτωχή για να αποδώσει τον χαρακτηρισμό που θέλω να χρησιμοποιήσω τώρα για τους Αποελίστες. Για αυτό θα το γυρίσω πάλι στην κυπριακή που αγαπώ και περισσότερο.

Πραγματικά εν απόλαυση. Να τους θωρείς, να τους ακούεις, να τους θκιαβάζεις. Μα τι κακόν εν τούτο που σας ήβρεν ρε Αποελιστούθκια μου; Φταίει το σύστημαν λαλούν. Φταίνει η διεφθαρμένη κοινωνία. Φταίσιν οι εμπορικές σχέσεις του Σοφοκλέους με τον καρεκλοκένταυρο. Μα ποιος εν τούτος ο καρεκλοκένταυρος σιόρ; Μήπως εν πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας; Νυν μέτοχος της Ομόνοιας; Ποιος ένι επιτέλους;

Θέτουμε θέμα ηγεσίας της ΚΟΠ λαλεί ο Προύντζος. Προύντζο μου έλα ποδά στα γραφεία να μιλήσουμεν, είμαστεν μαζί σου. Οι αρθρογράφοι των πορτοκαλί ιστοσελίδων που εγράφαν ότι δεν χρειάζεται να παρουσιαστούν οι νομικοί του Αποέλ στη συνεδρία διότι εν τόσον καθαρά τα πράματα και είναι τυπικό θέμα η κατακύρωση του αγώνα, επάθαν σιοκ. Καλιούν τον κόσμο σε πόλεμον. Ρεεεεεε αντροπή ρεεε ακούει σας ο κόσμος. Το παρδαλόν κατσίκιν ένι μπορεί να γελάσει άλλον, επόνησεν την σαούναν του που το γέλιον.

Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά αγάπες μου. Απλά εσείς ενομίσετε ότι ενικήσετε την φύση τζιαι εννα πεθάνετε παρθένες. Σκεφτείτε πως θα ενιώθετε αν τούτο το φίλιγκ έρκετουν κάθε τρεις τζιαι λλίον. Όπως στους οπαδούς των άλλων ομάδων δηλαδή. Μεν με προκαλέσετε να αρκέψω παραδείγματα γιατί εννα μείνουμεν δαμέ.

Απολαμβάνω τζιαι τον παπάν. Τον άδρωπον του Θεού. Εν αντέχει την αδικίαν λαλεί τζιαι φέφκει που την Κύπρο. Εν έκαμεν ούτε προπόνηση σήμερα.

Υπάρχει έστω τζιαι ένας που να πιστεύκει τούτα τα πουσλίκκια; Υπάρχει έστω τζιαι ένας που να νομίζει ότι έννεν μοχλός για να πιεστεί το Εφετείο; Θέλετε να σας γράψω που τα τωρά τους τίτλους των αθλητικών φερεφώνων, ου σόρρυ ιστοσελίδων αύριο; Δεύτερες σκέψεις από Γκουστάβο. Πείσθηκε από Πετρίδη και Δώνη και προπονήθηκε ο Μαντούκα. Αποφασισμένοι για νίκη με Μαντούκα. Εκτός τζιαι αν εν όντως τραυματίας τζιαι εν θα έπαιζεν anyway. Τι ζούμε Θεέ μου;

Έφεσην εδώ και τώρα λαλούν οι Αποελίστες τζιαι απαιτούν να κερδηθεί μάλιστα. Κάμετε έφεσην. Πλις! Για να πειστεί τζιαι ο τελευταίος οπαδός για το ποιοι είσαστεν. Άλλωστε έννεν η πρώτη φορά που θα πιάετε πρωτάθλημαν στα χαρτιά. Είσαστεν μαθημένοι. Ο Μανιταράς δηλώνει ότι κάμνει έφεση για να δικαιωθεί το κυπριακόν ποδόσφαιρον. Εν ο ίδιος που άρκεψεν την δημοσιογραφικήν του λέγοντας μας ότι “εμείς σαν Αποέλ θέλουμε οι τίτλοι να κρίνονται στο γήπεδον”. Για το κυπριακόν ποδόσφαιρον ώστε α; Αποελίστες μου, αν όντως νοιάζεστε για το καλό του κυπριακού ποδοσφαίρου, κάμετε μας τη χάρη και αποχωρήστε από την Ομοσπονδία. Αφήστε μας μόνους μας τους άλλους τζιαι εμείς θα τα έβρουμεν.

Είσαστεν απόλαυση ρε, ηδονή, εσάσετε μας την ημέρα μας. Αποέλ. Βάλλουν το να παίξει σε έδραν άλλην που τζείνην της αντιπάλου του, διούν του 90 λεπτά να βάλει γκολ τζιαι όχι 40, αλλά πάει Εφετείο για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στα χαρτιά! Αυτοί είναι. Θαυμάστε τους! Υπηρετούν με ζήλο τα ιδεώδη του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας, του ευ αγωνίζεσθαι. Α

ποελίστες, από τα βάθη της καρδιάς μας, σας ευχαριστούμε.

Το κεντρί.