Home SPORTS NEWS Πρόταση της Γιουνάιτεντ για Κονοπλιάνκα

Πρόταση της Γιουνάιτεντ για Κονοπλιάνκα


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ στην ουκρανική Ντίπρο για την απόκτηση του Γεβγέν Κονοπλιάνκα.

Ο Ουκρανός εξτρέμ φαίνεται διατεθειμένος να μετακινηθεί στην ομάδα του Μάντσεστερ, παρά το γεγονός ότι αυτή δεν θα συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα τον έχει πείσει ο Λουίς Φαν Χάαλ για να ενταχθεί στο ρόστερ του.

Θυμίζουμε ότι ο 24χρονος ποδοσφαιριστής απασχόλησε έντονα τη Λίβερπουλ και λιγότερο τη Σάλκε (αμφότερες θα συμμετέχουν του χρόνου στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση) όμως δεν υπήρξε καμία συμφωνία και έτσι οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνεται πως έχουν πλέον το προβάδισμα ώστε να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ο Αντρέι Σετσένκο, ατζέντης του Κονοπλιάνκα, τόνισε ότι είναι πλέον βέβαιο ότι θα αποχωρήσει από τη Ντίπρο ο πελάτης του: «Οι σκάουτερ της ομάδας προσπαθούν ήδη να βρουν τον αντικαταστάτη του. Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ παραμένει και στον αγώνα με τη Μέταλουργκ βρέθηκαν στις κερκίδες σκάουτερ της Σάλκε και της Γιουνάιτεντ. Ο πελάτης μου προτιμά τη Γιουνάιτεντ παρά το γεγονός ότι δεν θα βρεθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου, ακόμα όμως δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία.»

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr