Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να θέσει βάσεις για το μέλλον

Να θέσει βάσεις για το μέλλον

vik_5823


Όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, η ΟΜΟΝΟΙΑ ξαναχτίζεται για άλλη μια φορά. Ήταν τόσες οι αλλαγές την τελευταία 6ετία σε όλα τα επίπεδα, που η ομάδα μας ανεβοκατέβαζε το μπάτζετ και αναγκαζόταν να αλλάξει το έμψυχο δυναμικό της. Πλέον γνωρίζει πως πρέπει να βαδίσει με σταθερή οικονομική πολιτική, έτσι ξέρει πόσα θα έχει να διαθέσει. Και πρέπει να χτίσει κορμό για το μέλλον.

Έχει λεχθεί πολλές φορές, το λέμε άλλη μια: οι επόμενες 1-2 χρονιές είναι μεταβατικές για το σωματείο μας και το πόσο ψηλά μπορούμε να κτυπήσουμε, θα το μάθουμε μόνο στην πορεία. Οφείλουμε λοιπόν να τις εκμεταλλευτούμε, για να κτίσουμε ένα κορμό για το μέλλον. Δόξα το Θεό, ταλέντο έχουμε αρκετό, αν γίνει και ορθός προγραμματισμός με παίκτες σε καλή ηλικία και φιλόδοξους, θα μπορούν να αποτελέσουν τη ραχοκοκκαλιά της ομάδας.

Μπορούμε να δεχτούμε το επιχείρημα ότι η φετινή ανοικοδόμηση επιβεβλημένη σε κάποιο βαθμό. Εκείνο που θα είναι απαράδεκτο, θα ήταν να συνεχίσουμε και τις επόμενες χρονιές το ράβε ξήλωνε. Ας αρχίσουμε επιτέλους να προσθέτουμε κάθε χρόνο κάτι παραπάνω στο έμψυχο υλικό.