Home SPORTS NEWS Πλησιάζει στον ΟΦΗ ο Γκατούζο!

Πλησιάζει στον ΟΦΗ ο Γκατούζο!


Ο Τζενάρο Γκατούζο έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη, αλλά και από ο,τι είδε σε “Γεντί Κουλέ” και “Βαρδινογιάννειο”, αναφορικά με τις υποδομές της κρητικής ομάδας. Ανάχώρησε για την Ιταλία προκειμένου να φέρει τα προσωπικά του αντικείμενα και να επιστρέψει για να υπογράψει και να πιάσει δουλειά.

Ο 36χρονος τεχνικός έδειξε διαβασμένος για τον ΟΦΗ και για την εικόνα της φετινής ομάδας καθώς είχε παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια, από τη στιγμή που εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον από τον κ. Πουλινάκη. Άλλωστε, αρκετοί παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαιο και αυτό σημαίνει ότι θα τους έχει στην διάθεση του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Έτσι ήθελε να έχει ο ίδιος άποψη για το υλικό που θα δουλέψει.

Από εκεί και πέρα, το «Goal» αναφέρει πως υπήρξε συζήτηση για τον βοηθό του Γκατούζο, ο οποίος αναμένεται να είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο!

Ο Ιταλός αμυντικός φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποσυρθεί και, λόγω των φιλικών σχέσεων που διατηρούν από την εποχή που ήταν στην εθνική Ελπίδων της Ιταλίας (1999-2000), αυτός θα είναι δίπλα στον παλαίμαχο χαφ της Μίλαν.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr