Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το πιο σημαντικό από όλα

Το πιο σημαντικό από όλα

vik_0073


Μιλώντας πρόσφατα με ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έζησε από πρώτο χέρι τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, τόνισε πως κατά την άποψη του, το πιο σημαντικό για τη νέα χρονιά είναι να πληρώνονται οι παίκτες στην ώρα τους. Ξεκαθάρισε πως ποιότητα υπήρχε τα τελευταία 2 χρόνια, όμως υπήρχαν και άλλα θέματα που δεν άφηναν συγκεντρωμένη την ομάδα.

“Το να παίζεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σπουδαίο πράγμα και το νιώθεις κάθε λεπτό. Ο κόσμος σε κάνει να νιώθεις πραγματικά ξεχωριστός και αισθάνεσαι σε ένα πολύ μεγάλο κλαμπ. Ένας συμπαίκτης σου όμως να εκφράσει ανησυχία για τα λεφτά, ξεκινάει συζήτηση και κάποιες φορές προβληματισμός. Είναι και το θέμα πως ο προπονητής πρέπει να επιβληθεί σε παίκτες που έχουν να παίρνουν χρήματα”, ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να ρίξει το μισθολόγιο, οπότε φέτος δεν υπάρχει δικαιολογία. Οι παίκτες πρέπει να είναι τακτοποιημένοι οικονομικά και να έχουν το μυαλό τους αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο. Μόνο έτσι θα μπορεί να δημιουργηθεί καλό κλίμα και να διατηρηθεί. Πρώτος και σημαντικότερος στόχος για φέτος είναι η οικονομική σταθεροποίηση, ας μην το ξεχνά κανείς.