Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σήμερα στις 13:30 ο αγώνας Ιαπωνίας – Κύπρου

Σήμερα στις 13:30 ο αγώνας Ιαπωνίας – Κύπρου


Σήμερα, στις 19:30 (13:30 ώρα Κύπρου, Cytavision), ο διεθνής φιλικός αγώνας της Εθνικής ομάδας των Ανδρών με την Ιαπωνία.

Πρόκειται για ένα φιλικό ιστορικής σημασίας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο, προσκλήθηκε από τους Ιάπωνες για να είναι ο αντίπαλος τους στο τελευταίο εντός έδρας φιλικό πριν τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Κόντρα σε μια ομάδα η οποία είναι σε πολύ καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και η οποία θα αγωνιστεί μπροστά σε 63000 περίπου κόσμο, οι δυσκολίες για τους διεθνείς μας θα είναι τεράστιες. Όμως, η προσπάθεια θα γίνει και ο στόχος για ανταγωνιστική παρουσία είναι εφικτός.

Τα κίνητρα για τους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και τους υπόλοιπους διεθνείς είναι πολλά αφού, αφού θα ζήσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες σε ένα επιβλητικό γήπεδο και αρκετοί από αυτούς θα έχουν την ευκαιρία να «αναγκάσουν» τον προπονητή να τους εμπιστευτεί και στους επίσημους αγώνες που αρχίζουν το Σεπτέμβριο.

Η προετοιμασία της Εθνικής ολοκληρώθηκε χθες χωρίς προβλήματα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει στη διάθεση του 22 ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα επιλέξει τους 11 που θα αρχίσουν τον αγώνα. Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τους κανονισμούς FIFA, η κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει μέχρι έξι αλλαγές.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Οικονομίδης, Εφραίμ, Ρουσιάς και Κυριάκου.