Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Ο Ασσίς δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας”

“Ο Ασσίς δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας”


Στο πλαίσιο δηλώσεων του στο ραδιόφωνο του Άστρα, ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Δώρος Σεραφείμ ξεκαθάρισε πως ο Νούνο Ασσίς δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Πλέον είναι σαφές πως ο 37χρονος Πορτογάλος δεν συνεχίζει στην ομάδα μας και αναζητεί το νέο ποδοσφαιρικό σταθμό στη καριέρα του αφού σε 4 μέρες το συμβόλαιο του εκπνέει.

Τι είπε ακριβώς ο Δώρος Σεραφείμ για το Νούνο Ασσίς:

«Όσον αφορά τον Ασσίς, έχει τελειώσει το συμβόλαιο του. Στην περίπτωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή έχει και μια ηλικία, τον τελευταίο καιρό είχαμε δύο ποδοσφαιριστές για να παίζουν σε μία θέση από ένα ημίχρονο ο κάθε ένας. Δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Η τεχνική ηγεσία θα προσπαθήσει να βρει κάποιον που να είναι πιο αποδοτικός».

Από τη στιγμή που είναι απόφαση Καϊάφα, δεν πέφτει λόγος σε μας, ο προπονητής πρέπει πάντα να είναι ο απόλυτος άρχοντας. Εκείνο που οφείλουμε να πούμε όμως, είναι πως θα ήταν πολύ πιο απλά τα πράγματα αν ξεκαθάριζε από μιας αρχής ότι ο Ασσίς δεν είναι στα πλάνα του κόουτς. Αν γινόταν αυτό, δεν θα ξεσπούσε παραφιλολογία γύρω από το θέμα, που να πληγώνει την εικόνα του σωματείο.

Όπως και να έχει η ουσία είναι πως ο Ασσίς δεν συνεχίζει. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την ποδοσφαιρική του αξία, όμως θα πρέπει να πιστώσουμε τον προπονητή για την επιλογή του. Αυτός ξέρει καλύτερα τι γίνεται στις προπονήσεις, αυτός ξέρει τι έχει στο μυαλό του για την ΟΜΟΝΟΙΑ του 2014-15. Στο καλό Νούνο Ασσίς και ευχαριστούμε για όσα έχεις προσφέρει στο σωματείο μας.