Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Επιστολή προς τον προπονητή

Αναγνώστης: Επιστολή προς τον προπονητή


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο)

Coach, ξανασκέψου το!!

Αγαπητέ Coach,
καταρχήν θέλω να εκφράσω την συμπάθεια μου προς το πρόσωπο σας, σας θεωρώ την ιδανικότερη επιλογή για το πόστο αυτό! Φαντάζομαι την άποψη μου την συμμερίζονται οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) οι φίλοι της ομάδας.

Αγαπητέ Κωστάκη (απολογούμαι για τον ενικό, αλλά έτσι σε μάθαμε τόσα χρόνια) θεωρώ λανθασμένη την επιλογή να θέσετε εκτός πλάνων τον Άσσις, και εξηγούμε!

1) Η ποιότητα του συγκεκριμένου παίχτη είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη
2) Προς το παρόν δεν βρήκαμε αντικαταστάτη, και αν βρούμε θα θέλει περίοδο προσαρμογής, άρα θεωρώ ρίσκο
την οποιαδήποτε επιλογή, πιστεύω ότι και να τον βρούμε, μπορούμε να αφήσουμε ακόμη 1 χρόνο τον Άσσις μέχρι να αποκτήσει την απαραίτητη τριβή ο άλλος με την ομάδα!
3) δεν γνωρίζω το οικονομικό μέρος, αλλά πιστεύω ότι αν δοθούν κίνητρα στον Άσσις, θα δεχτεί να μείνει με λίγα λεφτά (κίνητρα όπως τιμητική, πριμ πρόκρισης ή κατάκτησης τίτλου)
4) Ακόμα και η παρουσία ενός τόσο μεγάλου παίχτη μέσα στα αποδυτήρια, μπορεί να βοηθήσει τους μικρούς να ανέβουν (ήσουν και εσύ παίχτης και το γνωρίζεις καλά αυτό)

Ξέρω ότι όποια απόφαση πάρεις, είναι με γνώμονα το καλό της ομάδας!

Με αγάπη και απεριόριστη εκτίμηση
ένας αγνός φίλαθλος!

Γ.Β.