Home SPORTS NEWS Πέρεθ: «Ο Αντσελότι έδωσε ηρεμία…» (video&pics)

Πέρεθ: «Ο Αντσελότι έδωσε ηρεμία…» (video&pics)


Με… καμάρι ο Φλορεντίνο Πέρεθ τοποθέτησε το 10ο τρόπαιο για την κατάκτηση της Ευρώπης στην ειδική αίθουσα που υπάρχει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και στάθηκε στο μυστικό της επιτυχίας για την «βασίλισσα», που είναι, όπως τόνισε η ηρεμία που προσέφερε στην ομάδα ο Κάρλο Αντσελότι … Βέβαια, δεν έχει… ξεχάσει ο πρόεδρος των «μερένχες» και το κλίμα που επικρατούσε στην Ρεάλ επί εποχής Ζοσέ Μουρίνιο.

Γι’ αυτό τον λόγο ο Φλορεντίνο Πέρεθ στήριξε τον Ιταλό τεχνικό, υμνώντάς τον για το οικογενειακό κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια, με τον Κάρλο Αντσελότι να τονίζει ότι ξέρει πως θα πρέπει να συνεχίσει τις επιτυχίες στην «βασίλισσα»!

«Ποτέ δεν αμφέβαλα για τον Αντσελότι. Η σεζόν ήταν καλή. Δεν είναι μόνο οι νίκες. Έχουμε πλάνο και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, αλλά θέλουμε χρόνο και ηρεμία για όλα αυτά. Ο Αντσελότι είναι απλός και πολύ σοβαρός. Όταν ήρθε στα αποδυτήρια και με αγκάλιασε, είδα πως είναι πλέον μια οικογένεια. Έχει δώσει ηρεμία στην ομάδα κι αυτό είναι το σημαντικότερο», ανέφερε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης…

Ο Κάρλο Αντσελότι ξέρει, πάντως, ότι θα πρέπει να συνεχίσει τις επιτυχίες στην «βασίλισσα»! «Τα ρεκόρ είναι ωραία, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Αν ξεκινήσει η νέα σεζόν και χάσω δύο παιχνίδια, θα λένε πως είμαι ηλίθιος. Γι’ αυτό δεν πρέπει να κανείς να ενθουσιάζεται», υπογράμμισε ο Ιταλός προπονητής!

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr