Home ΚΥΠΡΟΣ Νικ: «Περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα»

Νικ: «Περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα»


Παρέμβαση στο αθλητικό δελτίο του SIGMA από τον Νικ Νικολάου. Ο εκ των αντιπροέδρων και προεδρεύεων της ΚΟΠ τόνισε ότι δεν είναι ευχάριστη εξέλιξη και περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα η παραίτηση των μελών του εφετείου και ότι αναμένεται η επιστροφή του πρόεδρου και των υπόλοιπων μελών της ομοσπονδίας στην Κύπρο για να εξεταστούν τα επόμενα βήματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν είναι ευχάριστη εξέλιξη και περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα η παραίτηση των μελών του εφετείου. Δεν είναι καλύτερη κατάσταση στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Περιμένουμε τον πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη να επιστρέψουν από το ταξίδι στην Ιαπωνία. Μπορεί να συνέλθει η Εκτελεστική Επιτροπή, ίσως γίνει συνάντηση με τα εμπλεκόμενα σωματεία. Πρέπει να επιστρέψει ο πρόεδρος και οι συνάδελφοι και ακολούθως να δούμε πως προχωρούμε»

Για το πρόβλημα που δημιουργείται με την παρουσία των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις…

«Έχουμε ενημερώσει την ΟΥΕΦΑ για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Πριν από το εφετείο ενημερώσαμε για την διακοπή του αγώνα και ότι ίσως δεν θα δηλώναμε τις ομάδες στην ημερομηνία που έπρεπε (31/05) και έχει δοθεί παράταση για κάποιες μέρες».

Για την εικόνα που παρουσιάζει πλέον το κυπριακό ποδόσφαιρο…

«Έχω πει δεν είναι καλή εξέλιξη, δεν είναι καλή εικόνα για το κυπριακό ποδόσφαιρο σίγουρα»