Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το βάρος στους “βασικούς”

Το βάρος στους “βασικούς”


Πιο πάνω μία εκτίμηση του τι θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες- Μεταγραφή ίσως γίνει και για δεξί μπακ καθώς και κόφτη/κεντρικό μέσο

Μερικές ώρες αφότου έμεινε ελεύθερος, ο Γιώργος Εφραίμ ενημέρωσε την ΟΜΟΝΟΙΑ πως συνεχίζει σε άλλη ομάδα, έτσι στο σήριαλ μπήκε ένα τέλος και πλέον το βάρος πέφτει στις μεταγραφές των… “βασικών”.

Οι πράσινοι έχουν συμφωνήσει προφορικά με δύο τουλάχιστον ποδοσφαιριστές που προορίζονται για τους “βασικούς” της ενδεκάδας που έχει στο μυαλό του ο Κώστας Καϊάφας, ενώ είναι σε προχωρημένο στάδιο με περισσότερες περιπτώσεις. Αυτή τη βδομάδα ελπίζουν στο τριφύλλι πως θα κλείσουν πολλές εκκρεμότητες με τη στελέχωση του ρόστερ.

Μορέιρα, Σκάρα, Σερτζίνιο και Μαργκάσα είναι οι πρώτοι… σίγουροι της πρώτης ενδεκάδας. Αναλόγως του αγώνα θα βλέπουμε αλλαγές στην επίθεση αφού υπάρχουν επιλογές με ύψος (Γκαρσία και Ρούμπιο) και ταχύτητα (Φοφανά).

Στους παίκτες που έχουν συμφωνήσει με το τριφύλλι λέγεται πως είναι ο επιτελικός μέσος που ζήτησε ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Κώστας Καϊάφας ελπίζει πως σύντομα θα έχουμε εξελίξεις με τους στόπερ, τους εξτρέμ αλλά και με τον βασικό του κεντρικό κυνηγό. Μέχρι η ομάδα να πάει στην Πολωνία ίσως να έχουμε άλλες έξι με επτά μεταγραφές.

Λύσεις και με πολυθεσίτες
Κάποιοι από τους παίκτες που θα αποκτηθούν, θα μπορούν να αγωνιστούν σε πάνω από μία θέση. Μπορεί για παράδειγμα ο δεύτερος κεντρικός αμυντικός, να αγωνίζεται και στο δεξί άκρο της άμυνας.