Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όσοι θέλουν και μπορούν…με μια ένσταση!

Όσοι θέλουν και μπορούν…με μια ένσταση!

vik_6067


Άλλοθι δεν δίνουμε σε κανένα. Πόσο μάλλον κάποιον του οποίου ο κύκλος διέρρεε πως είτε μένω ΟΜΟΝΟΙΑ, είτε πάω εξωτερικό. Κάποιον δηλαδή που μας κορόιδεψε. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ μένουν όσοι θέλουν και μπορούν, ενώ πάνω από όλους είναι η ιδέα που υπηρετούμε. Πρέπει να θυμηθούμε ξανά, πως η προηγούμενη πρόταση είναι αδιαπραγμάτευτη. Την ίδια στιγμή όμως, πρέπει όλοι να θυμόμαστε πως η συμπεριφορά μας επηρεάζει τους παίκτες.

Όσοι είναι τη χρονιά 2014-15 στο ρόστερ της ομάδας μας, πρέπει να στηριχθούν από όλους. Ανεξάρτητα από συμπάθειες, όποιος φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, πρέπει να νιώθει πως έχει πίσω του χιλιάδες κόσμο που τον σπρώχνουν. Κανένας δεν πρέπει να φέρει ξανά σαν πρόσχημα ότι μερίδα του κόσμου δεν με ήθελε.

Πιο σημαντικός όμως, είναι ο ρόλος του συμβουλίου. Έχουμε τονίσει ξανά την ανάγκη, οι παίκτες να πληρώνονται κανονικά. Είναι ένα θέμα που μπορεί να διαταράξει την ηρεμία και τις ισορροπίες και το έχουμε ζήσει όλοι από πρώτο χέρι. Όσοι θέλουν και μπορούν να βρίσκονται εδώ, πρέπει να έχουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να δουλέψουν και να έχουν στο μυαλό τους μόνο το ποδόσφαιρο.