Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Έχουμε ένα δύσκολο δρόμο, και αυτός ο δρόμος είναι για τους μάγκες”...

“Έχουμε ένα δύσκολο δρόμο, και αυτός ο δρόμος είναι για τους μάγκες” (audio)


Ο Αντρέας Δημητρίoυ μίλησε για όλα τα θέματα το πρωί στο ΣΠΟΡ FM.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

-Είχαμε χθες μια συνάντηση κατά την οποία ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να μην συνεχίζει μαζί μας. Έχουμε σεβαστεί την επιθυμία του, του ευχηθήκαμε καλή συνέχεια και γυρίσαμε σελίδα. Θεώρησε πως θα ήταν καλύτερα για τον ίδιο να συνεχίσει σε άλλη ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να κρατήσει τον παίκτη, ο ίδιος όμως επέλεξε να μην μείνει κοντά μας. Ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής και τοποθετεί τον καθένα εκεί που του αρμόζει. Οι αποχωρήσεις στεναχωρούν, έφυγε και ο Σκέμπρι με το κεφάλι ψηλά….

-Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Έχουμε ένα δύσκολο δρόμο, και αυτός ο δρόμος είναι για τους μάγκες. Συνεχίζουμε δυνατά. Η ομάδα μας έφτασε σε αυτό το σημείο για τους γνωστούς λόγους, όμως πλέον θέλουμε να βάλουμε τις σωστές βάσεις.  Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται αυτή τη στιγμή τα άτομα που θα παλέψουν για την ομάδα.

-Είναι ένα μεγάλο στοίχημα να φτιάξουμε μια ποιοτική ομάδα μα χαμηλότερο μπάτζετ. Το μήνυμα που βγαίνει είναι πως κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Το μπάτζετ πέφτει για να μην γίνουν άλλα λάθη. Το σημαντικό είναι τι θα παρουσιάσουμε στο γήπεδο. Να γίνουν σωστές επιλογές που θα κάνουν τον κόσμο μας να χαμογελάσει ξανά. Ο κόσμος είναι πικραμένος, όμως νιώθουμε ότι συσπειρώνεται γύρο από την ομάδα. Πρώτα να σώσουμε την ομάδα μας και στη συνέχεια να πάρουμε όσα όλα έχουμε στερηθεί.

-Το μεταγραφικό κομμάτι έχει προχωρήσει αρκετά. Το Δ.Σ. προσπαθεί να κάνει μία ανταγωνιστική και ποιοτική ομάδα. Ο κόσμος να αναμένει ανακοινώσεις. Προσπαθούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Ακούστε όλες τις δηλώσεις: