Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Πολύτιμο μάθημα

Αναγνώστης: Πολύτιμο μάθημα


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο)

Έτσι αυτά είναι για άλλη μια φορά να μας πουλάνε άτομα που νομίζουμε οτι αξίζουν τον κόπο.

Ακόμη ένας μισθοφόρος που πέρασε απο την Ομόνοια πήρε τα λεφτά μας και ουσιαστικά δεν πρόσφερε τίποτα.

Ρε δες κάτι παίκτες που θέλανε να τους κάνουν και σημαία της Ομόνοιας,μας κοροϊδεύει ένα ολόκληρο χρόνο πουλώντας μας το παραμύθι η εξωτερικό η Κύπρο και απο την άλλη μας έσκαβε το λάκκο,δυο χρόνια δεν έπαιξε μπάλα αλλα εμείς θέλαμε να του δώσουμε και 600000 ευρω για τρία χρόνια.

Να πει λοιπόν στο αποελ κανένα πρόβλημα του αξίζει,συμμερίζονται τα ίδια συμφέροντα και τις ίδιες αξίες δεν χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες .

Και αν με ρωτάτε κανείς δεν πρέπει να στεναχωρήσει αν δεν ήθελε αυτός μια δεν θέλαμε εμείς δέκα,και με τα όσα εξοικονόμησαμε απο το συμβόλαιο του θα μπορούμε πιο εύκολα να κινηθούμε στα μεταγραφικά αλλα αυτή τη φορά να βάλουμε μυαλό και να μην στηριζουμε τις ελπίδες σε λάθος ανθρώπους χωρίς ιδανικά και αξίες,και να θυμόμαστε πως οι εποχές που οι παίκτες έπαιζαν για την φανέλα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Β.Η
Ομόνοια Λευκωσίας