Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Αναγνώστης: Πως σκέφτεται ένας ηγέτης

Αναγνώστης: Πως σκέφτεται ένας ηγέτης


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί, χωρίς κατανάγκη να την ασπαζόμαστε, με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο)

Θα ήθελα και εγώ να στείλω το δικό μου μήνυμα στον Γιώργο Εφραίμ για την απόφαση που πήρε να πάει στον Αποέλ.

Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε απόσμασμα από μια συνέντευξη του Γιώργου Σαμαρά σχετικά με την ομάδα του, την Σέλτικ.

Δεν θα πω τίποτα άλλο, απλά ελπίζω να το διαβάσει ο Εφραίμ, για να αντιληφθεί πως πρέπει να σκέφτονται οι ΗΓΕΤΕΣ.

Απόσμασμα συνέντευξης Γιώργου Σαμαρά

«Ήθελα να αγαπήσω ένα σύλλογο και ο σύλλογος αυτός να με αγαπήσει πίσω, ούτως ώστε να με θυμούνται για κάτι. Αυτός ο σύλλογος για μένα είναι η Σέλτικ.  Έχω δει παίκτες να έρχονται εδώ για έξι μήνες, ένα χρόνο ή δύο χρόνια. Μπορεί να έχουν παίξει 60 -70 παιχνίδια αλλά κανείς δεν θα τους θυμάται. Δεν μπορούσα να φανταστώ όταν πρωτοήρθα εδώ δανεικός για έξι μήνες ότι θα έμενα για ακόμα έξι χρόνια. Είναι σπουδαία επιτυχία να παίξεις 250 παιχνίδια, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν είναι παρά ένας αριθμός.

Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και προσπάθησα να βοηθήσω και τους συμπαίκτες μου να είναι επιτυχημένοι. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα, όμως, είναι ότι ξέρω πως υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ εμένα και της ομάδας, και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν ήμουν απλά ένας «επιβάτης».  Ξεκίνησα την καριέρα μου στην Ολλανδία και έμεινα εκεί για πέντε χρόνια. Έχω δεσμούς με τον σύλλογο και ήθελα και το επόμενο μου βήμα να είναι παρόμοιο.  Αυτό δεν συνέβει στην Μάντσεστερ Σίτυ, αλλά από την στιγμή που ήρθα εδώ δανεικός, με το τέλος της σεζόν ήμουν 100% σίγουρος ότι αυτό ήταν το κλαμπ στο οποίο ήθελα να μείνω. Αν δεις τα σουβενίρς που έχω από το ποδόσφαιρο – βραβεία, μπάλες  χατ-τρικ, μετάλλια και τρόπαια – είναι όλα της Σέλτικ. Όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο θα έχω το δικό μου Hall of Fame και όλα εκεί θα είναι ΣΕΛΤΙΚ.»

RESPECT!!!

Φιλικά,

Σ.Π. μέλος σωματείου Ομόνοια Λευκωσίας-κάτοχος κάρτας διαρκείας για 14 χρόνια