Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τελευταία θέση στο τουρνουά

Τελευταία θέση στο τουρνουά

a5


Ολοκληρώθηκε σήμερα το τουρνουά «Karel Stegeman» που διεξήχθη στην Ολλανδία με τη συμμετοχή της ομάδας Νέων κάτω των 19 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πράσινοι έδωσαν εφτά αγώνες με τελικό απολογισμό πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες, ενώ πέτυχαν μόλις δύο τέρματα και δέχθηκαν 13. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τερμάτισε στην τελευταία θέση του τουρνουά προβληματίζοντας με τις εμφανίσεις της δείχνοντας παράλληλα πως οι πράσινες υποδομές χρειάζονται πάρα πολύ δουλεία τα επόμενα χρόνια.

Στην πρώτη φάση, αυτή των ομίλων, οι Νέοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εξήλθαν δύο φορές ισόπαλοι (1-1 και 0-0) ενώ έχασαν τρεις φορές (3-0, 3-0 και 2-0) καταλαμβάνοντας την 6η και τελευταία θέση του Β’ ομίλου. Στην βαθμολογία ισοβαθμούσαν με την οικοδέσποινα του τουρνουά Ruurlo έχοντας και οι δύο ομάδες από δυο βαθμούς αλλά λόγω τερμάτων η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε την 6η θέση.

Στην φάση της κατάταξης η ΟΜΟΝΟΙΑ ως η 6η του Β’ ομίλου αντιμετώπισε την Twents Talenten Team που τερμάτισε 5η στον Α’ όμιλο. Ο νικητής αυτής της αναμέτρησης θα αγωνιζόταν σε παιχνίδι για την κατάληψη της 9ης και 10ης θέσης αντίστοιχα, ενώ ο ηττημένος για τις θέσεις 11 και 12. Η ομάδα αν και προσπάθησε έχασε τελικά με 2-1, με μοναδικό τέρμα των Νέων στον αγώνα σημείωσε ο Φάνος Κατελάρης. Στο επόμενο παιχνίδι οι πράσινοι βρήκαν μπροστά τους την οικοδέσποινα Ruurlo, με την οποία ήρθαν ισόπαλοι στη φάση των ομίλων. Η ομάδα του Φάτσιο Μπούις έχασε σε αυτό τον αγώνα με σκορ 2-0 καταλαμβάνοντας τελικά την 12η θέση στο τουρνουά.

Η τελική κατάταξη του τουρνουά έχει ως εξής:

1η θέση: AS Trencin

2η θέση: KAA Gent

3η θέση: FK Rad

4ηθέση: Sandefjord Fotball

5ηθέση: B.93

6ηθέση: FC Honka

7ηθέση: Halmstads BK

8ηθέση: Djurgardens IF

9ηθέση: Twents Talenten Team

10ηθέση: Waterford United FC

11ηθέση: VV Ruurlo

12η θέση: AC Omonoia Nicosia