Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μετά τον Μπρούνο άλλοι 4

Μετά τον Μπρούνο άλλοι 4

vik_6740


Εννιά μεταγραφές έχει πραγματοποιήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι σήμερα (Οικονομίδης, Ρόντρι, Φοφανά, Παναγή, Γιωργαλλίδης, Κακούμπαβα, Γκριγκιλασβίλη, Δημητρίου, Γκαρσία), ο προγραμματισμός όμως έχει ακόμα συνέχεια. Η επιτροπή που χειρίζεται τις μεταγραφές ελπίζει πως εντός της ημέρας θα έχει ανακοινωθεί και η 10η (Μπρούνο Σοάρες) για να αφοσιωθεί στις επόμενες.

Το πιο πιθανό, είναι να γίνουν άλλες 4 μεταγραφές. Αυτές θα αφορούν δύο αμυντικούς (δεξί μπακ και είτε κεντρικό αμυντικό, είτε αριστερό μπακ), ένα ακραίο επιθετικό και ένα κεντρικό επιθετικό. Για όλες τις θέσεις που αναφέραμε πιο πίσω, έχει γίνει προεργασία και συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι σε καλό δρόμο. Για το αριστερό άκρο της άμυνας θα δοκιμαστεί ο Νίλσον Αντόνιο, για το κέντρο της άμυνας παίζει το όνομα του Σκεύου Χρίστου, ενώ έχει προταθεί ο Ουόν, ενώ για το φτερό ο Ράμος Κριστοβάο.

Η μόνη θέση για την οποία δεν έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα, είναι αυτή του κεντρικού επιθετικού. Για τον παίκτη αυτό αναμένεται πως θα γίνει υπέρβαση, αφού το εύκολο γκολ είναι αναγκαίο και μας είχε λείψει πολύ τη χρονιά που τελείωσε. Στόχος είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, το ρόστερ να έχει ολοκληρωθεί.

Οι πράσινοι αργότερα θα αποφασίσουν εάν θα προσφέρουν συμβόλαιο και στους νεαρούς που δοκιμάζονται από Αλκή.