Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Σπρώχνουν” για τις αποδεσμεύσεις

“Σπρώχνουν” για τις αποδεσμεύσεις

alabi


Εδώ και καιρό, είχε ξεκαθαρίσει πως αρκετοί παίκτες δεν ήταν στα πλάνα του Κώστα Καϊάφα και έπρεπε να αποχωρήσουν. Στις περισσότερες περιπτώσεις, έγιναν ορθοί χειρισμοί και η ΟΜΟΝΟΙΑ αποδεσμεύτηκε από συμβόλαια χωρίς να επιβαρυνθεί ιδιαίτερα, κάποιες φορές μάλιστα και καθόλου. Στη κατηγορία αυτή παραμένουν οι Σερφά, Αλαμπί και Τέιλορ με τους οποίους γίνονται συζητήσεις.

Όσον αφορά το Σοφιάν Σερφά, τα πράγματα είναι μάλλον καθαρά. Τον ποδοσφαιριστή θέλει η Μακάμπι Νετάνια, με τους ισραηλινούς να τονίζουν πως τα έχουν ήδη βρει. Εντός των επόμενων ωρών, ο Σοφιάν θα τα πει με τη διοίκηση για λύση του συμβολαίου που προνοούσε συνεργασία ως το 2016. Οι Αλαμπί και Τέιλορ έχουν συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και μάλλον θα αποχωρήσουν παίρνοντας 2-3 μισθούς σαν αποζημίωση.

Τέλος, ξεχωριστή περίπτωση είναι ο Λεάντρο. Αν ο Βραζιλιάνος δεν είχε το σοβαρό τραυματισμό δεν θα κάναμε τη συζήτηση τώρα, αφού θα είχε θέση στο ρόστερ. Μέχρι το Νοέμβριο όμως δεν θα μπορεί να βοηθήσει όμως, γίνονται διάφορες σκέψεις. Από τη μια είναι δύσκολο για τον ίδιο να βρει άλλη ομάδα (αφού είναι τραυματίας), από την άλλη η ΟΜΟΝΟΙΑ με τα οικονομικά προβλήματα δεν μπορεί να πληρώνει ποδοσφαιριστή που δεν θα παίζει. Η λύση ίσως βρεθεί κάπου στη μέση, με μείωση στις απολαβές του Λέο, αφού το Γεννάρη μπορεί να αποτελέσει εσωτερική μεταγραφή. Η αξία του είναι γνωστή.