Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αυτός φώναζε «Ρενάτο, Ρενάτο» στη Κούβα! (pics)

Αυτός φώναζε «Ρενάτο, Ρενάτο» στη Κούβα! (pics)


«Όπου και να πας, θα βρεις Ομονοιάτες και θα νιώσεις την αγάπη τους. Παντού. Περασμένη εβδομάδα ήμουν στην Κούβα, 15 ώρες μακριά. Και μέσα στο αεροδρόμιο άκουσα κάποιον να φωνάζει «Ρενάτο, Ρενάτο». Ήταν φυσικά οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το πιστεύεις;», δήλωσε ο Ρενάτο Μαργκάσα στη συνέντευξη του την Κυριακή.

Είναι πραγματικά συγκινητικό. Ο οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όχι μόνο φώναξε στο Ρενάτο, αλλά του ζήτησε και να φωτογραφηθούν οι δύο τους, 10 χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το νησί μας, κρατώντας το κασκόλ της ομάδας μας! Παίκτης και οπαδός, για διαφορετικούς λόγους ταξίδεψαν στην Κούβα, όμως η αγάπη τους για την ΟΜΟΝΟΙΑ, τους έφερε μαζί για μερικά λεπτά.

Ο οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που εντόπισε το Ρενάτο στο αεροδρόμιο, είναι ο αναγνώστης μας, Ανδρέας Γιάγκου, ιατρός, που ταξίδεψε στη Κούβα για Πρακτική Ιατρική τοποθέτηση, στα Επείγοντα Περιστατικά του Νοσοκομείου της Κούβας, σαν μέρος της πρακτικής του από την Ιατρική Σχολή στο Λονδίνο.

Ο Ανδρέας όπως βλέπετε και στις εικόνες, δεν αποχωρίζεται το κασκόλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μέχρι και στην γυναίκα που τον φιλοξενούσε (Διδάκτωρ) το φόρεσε.