Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στο «Ηλίας Πούλλος» η πρώτη ανοικτή

Στο «Ηλίας Πούλλος» η πρώτη ανοικτή

img_8585


Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, η πρώτη ανοικτή για τον κόσμο προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στο Γέρι. Η προπόνηση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα και θα ξεκινήσει στις 18:00. Πιο κάτω όλες οι λεπτομέρειες για τις επόμενες προπονήσεις πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία:

Τη Δευτέρα, 16 Ιουνίου, στο αθλητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος», θα διεξαχθεί ανοικτή για τον κόσμο προπόνηση της ομάδας, η οποία θα ξεκινήσει στις 18:00.

Η προετοιμασία της ομάδας μας έχει ξεκινήσει από το απόγευμα της Δευτέρας, 9 Ιουνίου, αφού πρώτα οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Την Τρίτη (10/06) και την Τετάρτη (11/06) πραγματοποιήθηκαν διπλές προπονήσεις (πρωί και απόγευμα), ενώ το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθηθεί και σήμερα (12/06).

Για αύριο (13/06) η τεχνική ηγεσία έχει παραχωρήσει ρεπό, ενώ διπλή προπόνηση θα γίνει το Σάββατο (14/06). Την Τρίτη, 17 Ιουνίου, είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής της ομάδας μας το Γκρίτζισκ της Πολωνίας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.