Home ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΨΕΙΣ Τέρμα οι φιλίες και οι καλές σχέσεις

Τέρμα οι φιλίες και οι καλές σχέσεις

0img_3825


Σε αυτή την κατηγορία δημοσιεύονται απόψεις από αναγνώστες. Δημοσιεύσουμε κάθε άποψη που θα μας σταλεί με την προϋπόθεση πως θα τηρεί τους στοιχειώδεις κανόνες του λόγου και να είναι ενυπόγραφη (έστω με κάποιο ψευδώνυμο).

Προσπάθησα να ηρεμήσω μετά τα γεγονότα της Κυριακής και μετά να γράψω την άποψή μου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας, έστω και πολύ καθυστερημένα ήρθε ο καιρός να αλλάξει την στάση του. Να κλείσει πόρτες και στόματα. Και εάν δεν το κάνουν οι ίδιοι, θα ξεκινήσει να το κάνει ο κόσμος. Το γνωρίζουν όλοι ότι έχουμε και με το παραπάνω τη δύναμη.

Εξηγούμαι: καταντήσαμε, διότι περί κατάντιας πρόκειται, να πατούν όλοι πάνω στο όνομα της Ομόνοιας για να «χτίζουν» τις δικές τους προσδοκίες. Και όλοι εμείς να παραμένουμε θεατές. Ποιος όμως τους επέτρεψε αυτό το χτίσιμο; Εμείς οι ίδιοι. Ακόμη και πολλοί απ’ εμάς με την στάση και την ανοχή μας.

Ήρθε λοιπόν ο καιρός να μπει ένα τέλος σ’ όλα. Καμιά σχέση με ΟΛΟΥΣ. Ούτε τα τυπικά. Θέλει ο επόμενος αντίπαλος γεύμα για να σταλούν μηνύματα στους οπαδούς κλπ. Ας θέλει, εμείς δεν πρέπει να συμμετέχουμε σε ένα θέατρο του παραλόγου. Θέλουν κοινές διασκέψεις, ας θέλουν. Όσο για το ΔΣ της Ομόνοιας, να παρακολουθούν τους αγώνες από τις κερκίδες (στα εκτός έδρας) και στο ΓΣΠ ΚΑΝΕΝΑΣ από τους φιλοξενούμενος στα θεωρεία. Ούτε νερό δωρεάν να μην τους παρέχουμε. Και για να γίνει πιο ξεκάθαρο ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

Και ένα τελευταίο σημείο, πάλι για το ΔΣ της Ομόνοιας. Πάψτε επιτέλους να συμπεριφέρεστε σαν Συμβούλιο μικρομεσαίας ομάδας που διακατέχεται από φόβο. Είστε το ΔΣ της Ομόνοιας και όταν αδικούμαστε οι ανακοινώσεις σας πρέπει να πετούν φωτιές και όχι τριαντάφυλλα.  Βγείτε επίσημα και πείτε τι έκανε το Σάντης στα επίσημα.

Υ.Σ. Ο καρατίστας του ηθικού ως εκ θαύματος τιμωρήθηκε από την μητέρα ομοσπονδία για την κλωτσιά στον Ασίς. Θα γίνει άραγε το ίδιο με τους Αλέξα και Ρονκάτο για τα όσα έγιναν στη φάση με τις κροτίδες; Ο αμερόληπτος φακός της LTV δεν κατέγραψε τη σκηνή. Εμείς πάντως την έχουμε!

Κυριάκος. Ν