Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ίσως και σήμερα δεξιός μπακ – Πιέζουν και κεντρικό αμυντικό

Ίσως και σήμερα δεξιός μπακ – Πιέζουν και κεντρικό αμυντικό

img_6291


Κοντά στην ολοκλήρωση της βρίσκεται η μεταγραφή δεξιού μπακ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Όλα δείχνουν πως θα είναι η πρώτη από τις 3 μεταγραφές που απομένουν(επιθετικός και κεντρικός αμυντικός οι άλλοι) , που θα ολοκληρωθεί. Ο Καϊάφας θέλει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του, οπότε γίνεται αντιληπτό πως θα βάλει πίεση.

Το όνομα του ποδοσφαιριστή, έχει μείνει για την ώρα μακριά από το φως της δημοσιόητας. Ο Καϊάφας πάντως έχει φροντίσει να υποδείξει και εναλλακτικές επιλογές, για το ενδεχόμενο που ο πρώτος του στόχος τελικά πάει αλλού. Είναι πολλοί οι καινούριοι παίκτες γενικώς και δεν γίνεται να καθυστερήσει ο προγραμματσμός.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του μπακ που θα αποκτηθεί, είναι μάλλον ξεκάθαρα. Πρώτα από όλα ο κόουτς θέλει κάποιον σταθερό αμυντικά. Την ίδια στιγμή όμως, τον θέλει να συμμετέχει και στο επιθετικό κομμάτι, έτσι περιμένουμε ένα παίκτη στο στυλ του Ολλανδού Μάλντερ, του δεξιού μπακ της Λέφσκι που έφτασε κοντά στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως τις τελευταίες ώρες έχει μπει μεγάλη πίεση και σε συγκεκριμένο κεντρικό αμυντικό. Καϊάφας και Ιωακείμ έχουν εντοπίσει περίπτωση πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή και θεωρούν πως θα κάνει τη διαφορά. Δεν είναι Κύπριος, όμως περισσότερα δεν έχουν διαρρεύσει. Η προσπάθεια είναι να κλείσει και αυτός άμεσα.