Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Η πιο συγκινητική στιγμή της φιέστας των ακαδημιών

Η πιο συγκινητική στιγμή της φιέστας των ακαδημιών


Είναι στιγμές που καταλαβαίνεις ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα παιχνίδι και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι απλά μια ομάδα.

Η Ιωάννα ήταν εκεί για ώρες.Μέσα στην αφόρητη ζέστη να παρακολουθεί τα παιδιά να τρέχουν πάνω κάτω και να παίζουν.Αυτή καθηλωμένη στο τροχοκάθισμα της. Δεν ήμασταν σίγουροι αν μπορούσε να έχει αντίληψη του τι γινόταν η αν μπορούσε καν να κουνηθεί.

Τα ερωτήματα μας έσβησαν όταν άνθρωποι της ακαδημίας πήραν την πρωτοβουλία να της χαρίσουν μια φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας.

Το πρόσωπο της έλαμψε και το τεράστιο χαμόγελο ευτυχίας ζωγραφίστηκε στο προσωπάκι της.Δεν κατάφερε να ψελλίσει κάτι αλλά πλέον ξέρουμε.Το δυνατό της γέλιο τα είπε όλα.
Τώρα πια ήμαστε πολύ σίγουροι για τα όσα η Ιωάννα μας μπορεί να αντιληφθεί ,για τα συναισθήματα που νοιώθει, και πάνω από όλα για την αγάπη που τρέφει για την ομάδα μας.

Το μόνο που ευχόμαστε είναι αυτό να το διαβάσουν όλα τα παιδιά της ακαδημίας μας.Κι αν κάποιοι στο μέλλον καταφέρουν να γίνουν μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου να θυμούνται πως η Ιωάννα και η κάθε Ιωάννα μπορεί να γίνει πανευτυχείς όχι μόνο μέσα από τις επιτυχίες τους στο γήπεδο ,αλλά και μέσα από μια χειρονομία η ένα χαμόγελο τους.

(Ευχαριστούμε τους φίλους Γιάννο Χ” Γιάννη που μας έδωσε την ιδέα και Λευτέρη Κοντολεύτερο που μας παραχώρησε την φανέλα)

 

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ομόνοιας Λευκωσίας