Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αφεντικό ο Καϊάφας

Αφεντικό ο Καϊάφας


Το είχαμε γράψει και παλιότερα, το επιβεβαιώσαμε ξανά με την παρουσία μας στην χθεσινή προπόνηση: μπαίνοντας κανείς σε προπονητικό κέντρο που γυμνάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ, αντιλαμβάνεται γρήγορα πως ο Κώστας Καϊάφας είναι το απόλυτο αφεντικό. Και έχουμε ανάγκη να τον ισχυροποιήσουμε ακόμα περισσότερο με τη στήριξη μας.

Δεν κρίνουμε την αξία του κόουτς, δεν έχουμε ούτε τις γνώσεις να κρίνουμε προπονήσεις, ούτε δείγμα στο γήπεδο που ο κάθε ένας μπορεί να έχει άποψη για το αν η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε καλά ή όχι. Κρίνουμε ότι κατευθύνει τις προπονήσεις με το δικό του στυλ, τις σταματάει όποτε χρειάζεται να πει κάτι και κυρίως ότι αποτελεί επιβλητική φυσιογνωμία στο γήπεδο.

Η πολιτική μας στο θέμα προπονητή, είναι σταθερή εδώ και χρόνια: όποιος κι αν κάθεται στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να απολαμβάνει της στήριξης του κόσμου και να κρίνεται μόνο βάση έργου. Στην προκειμένη περίπτωση, είναι εκεί ένας άνθρωπος γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες (και ιδιοτροπίες) της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα από τον κάθε ένα τα προβλήματα και τέλος, με βάση τα λεγόμενα των παικτών που τον έζησαν και πέρσι, έχει κερδίσει το σεβασμό. Αν δεν τον στηρίξουμε αυτόν, δεν θα στηρίξουμε πραγματικά κανένα.

Χορηγός αποστολής:  CTT Aviation (LOT Polish Airlines)