Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πολύ βαριά τα πόδια για συμπεράσματα

Πολύ βαριά τα πόδια για συμπεράσματα

sam_2019


Σαν ξεμούδιασμα και τίποτα παραπάνω πρέπει να αντιμετωπιστεί το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Πέλικαν. Ο Κώστας Καϊάφας έκανε πολλά πειράματα, ενώ ο ρυθμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν ανέβηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ιδιαίτερα, λόγω της φάσης στην προετοιμασία στην οποία βρισκόμαστε.

Τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας ήταν φανερά βαριά. Υπήρχαν στιγμές που το μυαλό ήθελε, αλλά το κορμί δεν ακολουθούσε πράγμα φυσιολογικό. Ο Παύλος Κκίναν αυτή την εποχή εστιάζει στη φυσική κατάσταση των αθλητών, με αποτέλεσμα να τους βγάζει το λάδι και να μην είναι σε θέση να δείξουν στο χορτάρι αυτά που θέλουν. Σιγά σιγά, η δομή και ο ρυθμός των προπονήσεων θα αλλάξει και η ομάδα θα μπει σε πορεία μονταρίσματος ενόψει των ευρωπαϊκών παιχνιδιών.

Τα φιλικά είναι ως γνωστόν για τους προπονητές. Αναμένουμε πως το επόμενο φιλικό και πάλι με χαμηλής δυναμικότητας, θα έχει παρόμοια εικόνα με το χθεσινό. Στα τελευταία 3, κόντρα σε ομάδες της Ekstraklasa, είναι εκείνα που θα χρησιμοποιηθούν περισσότερο ως τεστ για τη συνέχεια.

Χορηγός αποστολής:  CTT Aviation (LOT Polish Airlines)