Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το σχολείο της μπάλας!

Το σχολείο της μπάλας!


Πριν από την έναρξη του χθεσινού αγώνα, ο Κώστας Καϊάφας και το υπόλοιπο τιμ, έκαναν εντατικά μαθήματα στους ποδοσφαιριστές για την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας ενώ δόθηκαν οδηγίες και για το πως να προσαρμόζονται στις συνθήκες του αγώνα όταν αυτές αλλάζουν.

Σε προπονήσεις και φιλικό, ο Κύπριος τεχνικός ζητούσε σωστές επιλογές της μπάλας, πάθος και διαρκές πρέσιγκ στην αντίπαλη ομάδα. Στον αγώνα έλεγε συνεχώς στους Ρούμπιο, Ρουσιά και Δημητρίου να ανεβαίνουν ψηλά και να μην τα παρατάνε όταν η μπάλα επιστρέφει στο κουτί του αντίπαλου.

Στις προπονήσεις είδαμε τον προπονητή να διακόπτει τις ασκήσεις πίεσης και κυκλοφορίας, προκειμένου να ακολουθούν οι παίκτες τις οδηγίες του. “Πάθος”, “Ταχύτητα”, ήταν μερικές από τις εντολές του. Οι Καϊάφας και Ιωακείμ όταν οι παίκτες χωρίζονται σε γκρουπ, παρεμβαίνουν στις ασκήσεις για να ελαχιστοποηθούν τα λάθη στους επόμενους αγώνες.

Στο τελευταίο κομμάτι βοηθάνε αρκετά και οι αναφορές των Μιχάλη Σεργίου (Σκάουτερ/Αναλυτής) και Σταύρου Σταύρου (Σκάουτερ/Στατιστικολόγος) που ταξίδεψαν στο Γκρότζισκ με την ομάδα.

Χορηγός αποστολής:  CTT Aviation (LOT Polish Airlines)