Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Tο νέο πρωτάθλημα

Tο νέο πρωτάθλημα


Η αναστολή των δραστηριοτήτων του Παρνασσού Στροβόλου δημιουργεί εκκρεμότητες ενόψει του προγραμματισμού για τη νέα διοργάνωση του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Futsal.

Η ιστορική ομάδα λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν θα λάβει μέρος στο νέο Πρωτάθλημα και η εκκρεμότητα με την κενή θέση που δημιουργείται θα ξεκαθαρίσει σύντομα.

Οι εισηγήσεις της Επιτροπής Futsal θα απασχολήσουν την Ομοσπονδία και με το δεδομένο πως στο νέο Πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος οι ακόλουθες εννέα ομάδες:

OMONOIA, Αποέλ, ΣΠΕ Στροβόλου, Δημητράκης Χριστοδούλου Δερύνειας, ΕΝΠ Μέλισσα Αγίας Νάπας, Αραράτ που αγωνίστηκαν και στο περσινό πρωτάθλημα και οι τρείς ομάδες, ΑΕΚ Λάρνακας, Ανόρθωση και Αετός Σολέας “Φοίβος Ιωάννου” που ανέβηκαν από το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας.

Στο μεταξύ, μέχρι τις 30 Ιουνίου θα πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον οι νέες ομάδες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο νέο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας.

Στο νέο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας δεν θα λάβουν μέρος οι ομάδες Άτλας Αγλαντζιάς, ΑΠΕΠ Πελενδρίου και ΣΥΦΙ ΑΕΚ Αμμοχώστου.