Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τεστ νούμερο 2

Τεστ νούμερο 2


Το δεύτερο της φιλικό επί πολωνικού εδάφους δίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ (18:00, live omonoianews.com). Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα αντιμετωπίζει την MGKS Huragan Pobiedzeska FC, σε ένα αγώνα που θα διεξαχθεί μακριά από το προπονητικό κέντρο του Γκρότζισκ στο οποίο προετοιμάζεται. Συγκεκριμένα ο αγώνας θα γίνει στο Ποπιετζίσκα που είναι περίπου 90 χιλιόμετρα μακριά από το Γκρότζισκ.

Η δυναμικότητα του αντιπάλου, καθώς και η χρονική σειρά στην οποία έρχεται το φιλικό, φανερώνουν πως και σε αυτό, ο Κώστας Καϊάφας θα πειραματιστεί αρκετά, με διαφορετικά σχήματα και πρόσωπα. Τα πρώτα δυο φιλικά, ήταν ξεκάθαρο από τη πρώτη στιγμή πως χρησιμοποιούνται από το τεχνικό τημ για να αρχίσουν να “λύνονται” τα πόδια των ποδοσφαιριστών από τις σκληρές προπονήσεις του Παύλου Κήναν.

Αυτό πάντως δεν σημαίνει πως ο κόουτς δεν έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις. Θέλει να αρχίσει να βλέπει όσα δουλεύονται στις προπονήσεις να ξεδιπλώνονται στο χορτάρι, για να είναι πιο ομαλή η μετάβαση στην περίοδο του τελικού μονταρίσματος της ομάδας ενόψει των ευρωπαϊκών παιχνιδιών.

Χορηγός αποστολής:  CTT Aviation (LOT Polish Airlines)