Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πώς έπαιξε η ΟΜΟΝΟΙΑ

Πώς έπαιξε η ΟΜΟΝΟΙΑ

sam_2339


Σε σχηματισμό 4-2-3-1 επέλεξε να ξεκινήσει και σήμερα ο Κώστας Καϊάφας. Αυτό άλλαξε για λίγο με τη συνύπαρξη των Ρουσιά και Γκαρσία στην εντεκάδα, όμως γρήγορα επέστρεψε στο αρχικό σύστημα. Αναλυτικά πώς έπαιξε η ΟΜΟΝΟΙΑ πιο κάτω:

Η εντεκάδα

Μορέιρα, Κυριάκου, Σκαραμοτσίνο, Κακουμπάβα, Σερτζίνιο, Φυλακτού, Οικονομίδης, Ράμος, Γκρικαλασβίλι, Ρούμπιο, Γκαρσία.

Κυριάκου και Σκαραμοτσίνο ήταν στα άκρα της άμυνας με τους Κακουμπάβα και Σερτζίνιο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στον άξονα Οικονομίδης και Φυλακτού, με τον Σότα Γκρικαλασβίλι σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Στα άκρα ήταν οι Ράμος και Ρούμπιο με τον Γκαρσία μοναδικό προωθημένο.

Οι αλλαγές

Πολλές και αυτή τη φορά.

– Στο 46′ ο Γιωργαλλίδης αντικατέστησε το Μορέιρα, προφανώς χωρίς να επηρεάσει το σχηματισμό

– Στο 58 ο Λούβαρης πέρασε στο δεξί άκρο αντί του Κυριάκου και ο Αλίπιο σε ρόλο επιτελικού αντί του Γκρικαλασβίλι

– Στο 61′ ο Ρουσιάς μπήκε στον αγώνα αντί του Ράμος. Για λίγο ο Αλίπιο πέρασε στο αριστερό φτερό και μπροστά έπαιξαν μαζί ο Γκαρσία με το Ρουσιά. Ο Γκαρσία κινείτο συνήθως λίγο πίσω από τον Ονησίφορο.

– Στο 67′ Χαραλάμπους και Ρόντρι μπήκαν στις θέσεις των Σκαραμοτσίνο και Οικονομίδη, χωρίς να αλλάξει κάτι στο σχηματισμό.

– Στο 71′ ο Κατελάρης αντικατέστησε στον άξονα το Φυλακτού.

– Στο 75′ ο Σαμμούτης μπήκε στο παιχνίδι αντί του Σερτζίνιο. Ο Τζακ έπαιξε στον άξονα με τον Κατελάρη να πάει σε ρόλο κεντρικού αμυντικού.

– Στο 77′ ο Ιβανόφ μπήκε στο παιχνίδι αντί του Γκαρσία και ο σχηματισμός έγινε ξανά 4-2-3-1. Ο Αλίπιο είχε ρόλο επιτελικού, ο Ιβανόφ δεξιού μπακ και αριστερό χαφ πέρασε ο Λούβαρης.

Χορηγός αποστολής:  CTT Aviation (LOT Polish Airlines)