Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το πλάνο του τρίτου φιλικού

Το πλάνο του τρίτου φιλικού

sam_2660


Δύο αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό επέλεξε να ξεκινήσει το παιχνίδι ο Κώστας Καϊάφας, τη θέση των Μορέιρα και Ρούμπιο πήραν σήμερα Γιωργαλίδης και Αλίπιο. Αναλυτικά πιο κάτω πώς αγωνίστηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ:

Η εντεκάδα:

Γιωργαλίδης, Κυριάκου, Σερτζίνιο, Κακουμπάβα, Σκαραμοτσίνο, Φυλακτού, Οικονομίδης, Γκρικαλασβίλι, Αλίπιο, Ράμος, Γκαρσία.

Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Γκαρσία, με τους Αλίπιο και Ράμος να του παρέχουν στήριξη αγωνιζόμενοι από το δεξί και αριστερό φτερό της επίθεσης αντίστοιχα. Πιο πίσω από τον Ρομπέρτο ήταν ο Γκρικαλασβίλι. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν αποτέλεσαν οι Σερτζίνιο και Κακουμπάβα, ενώ στα άκρα της άμυνας έπαιξαν Σκαραμοτσίνο και Κυριάκου. Στα χαφ ήταν οι Φυλακτού και Οικονομίδης.

Οι αλλαγές:

Εφτά αλλαγές έκανε στο σημερινό φιλικό ο προπονητής της ομάδας μας.

-Στο 56ο λεπτό ο Ρόντρι πέρασε στη θέση του Φυλακτού.

-Στο 58ο λεπτό πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Ρούμπιο αντί του Ράμος.

-Στο 65ο λεπτό βγήκε ο Σκαραμοτσίνο και στη θέση του πέρασε ο Χαραλάμπους.

-Στο 69ο λεπτό διπλή αλλαγή, έξω οι Σερτζίνιο και Γκαρσία, μέσα Κατελλάρης και Ρουσιάς παίρνοντας αντίστοιχα τις θέσεις των παικτών που αποχώρησαν.

-Στο 72ο λεπτό μπήκαν μέσα οι Λούβαρης και Σαμμούτης παίρνοντας τη θέση των Αλίπιο και Οικονομίδη. Ο πρώτος πέρασε στο αριστερό φτερό της επίθεσης και ο δεύτερος στα χαφ.

Χορηγός αποστολής:  CTT Aviation (LOT Polish Airlines)