Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έχει ακόμα δρόμο να διανύσει

Έχει ακόμα δρόμο να διανύσει

sam_2564


Ότι ακριβώς λέγαμε μετά τη νίκη κόντρα στη Χουράκαν, λέμε μια μέρα μετά και την ήττα από την Γιαγκελόνια: τα φιλικά είναι για τους προπονητές και τα αποτελέσματα τους δεν έχουν καμία απολύτως σημασία. Ο Κώστας Καϊάφας είχε και χθες την ευκαιρία να βγάλει ωφέλιμα συμπεράσματα, να δει που πήγε η ομάδα καλά και που όχι.

Θεωρούμε αυτονόητο πως και ο τελευταίος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ αντιλαμβάνεται πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει. Δεν στήνεις ομάδα από τη μια μέρα στην άλλη, ειδικά όταν υπάρχουν σαρωτικές αλλαγές. Σε αυτό το δρόμο, καλούμαστε να είμαστε στήριγμα του προπονητή και στυλοβάτης της προσπάθειας, ηθικά και οικονομικά. Την εποχή που διανύουμε, κτίζουμε για τη συνέχεια. Και για να το κάνουμε σωστά, πρέπει να εστιάσουμε στην ουσία και όχι τα αποτελέσματα. Αυτά καλύτερα να έρθουν σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.

Το σημαντικό πάντως, είναι να αντιλαμβάνονται οι παίκτες της ομάδας μας πως ούτε στα μέσα του δρόμου δεν φτάσαμε, για να θεωρηθούμε ικανό σύνολο. Υπάρχουν ακόμα αρκετά που χρήζουν βελτίωσης και σιγά σιγά περιμένουμε να τα βλέπουμε για περισσότερη ώρα. Με καθημερινή σκληρή δουλειά και πιστή υπακοή στις οδηγίες και την τακτική του τεχνικού τημ θα έρθουν όμορφες στιγμές.

Χορηγός αποστολής:  CTT Aviation (LOT Polish Airlines)