Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν τους απογοητεύουν οι αναποδιές

Δεν τους απογοητεύουν οι αναποδιές

image


Πουϊγκρενιέ, Σοάρες, Βαγιόρι και εσχάτως Μπρεγκεριέ. Τέσσερις ικανότατοι παίκτες, με παραστάσεις και ηγετικές ικανότητες. Τέσσερις σχεδόν κλειστές μεταγραφές στην ΟΜΟΝΟΙΑ, που δεν έμελλε ποτέ να ολοκληρωθούν. Το τεχνικό τημ πάντως δεν απογοητεύεται και έβαλε πλώρη για τον επόμενο.

Παίκτες υπάρχουν. Αν ο Καϊάφας ήθελε να κλείσει έναν οποιοδήποτε κεντρικό αμυντικό, το θέμα θα ήταν τελειωμένο. Εκείνο που απαιτείται είναι παίκτης που θα ηγηθεί της αμυντικής γραμμής και προφανώς ο κόουτς θέλει να ελαχιστοποιήσει το ρίσκο. Προφανώς όσο πιο “εγγυημένη” είναι η λύση, τόσο πιο δύσκολο είναι να τον πείσεις να έρθει στην Κύπρο. Ο προπονητής μας όμως είναι αποφασισμένος να φέρει πύργο ηγέτη.

Σε αυτό το σημείο πάντως, να πούμε πως είναι πλέον λογικό να σκέφτεται ο μέσος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ πως κάποιος ή κάποιοι, βάζουν τρικλοποδιές στην ομάδα. Είτε αυτός ο κάποιος είναι ποδοσφαιριστής, είτε αντίπαλη ομάδα είτε μάνατζετ, η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να αντιμετωπίσει το θέμα. Και το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να περιορίσει τις διαρροές.