Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σερτζίνιο για όλες τις δουλειές!

Σερτζίνιο για όλες τις δουλειές!


Τυφλή εμπιστοσύνη έχει στον Σερτζίνιο Φίλιο ο Κώστας Καϊάφας κι αυτό φαίνεται στις προπονήσεις αλλά και στα φιλικά της ομάδας μας στο Γκρότζισκ. Ήρθε αθόρυβα στην ΟΜΟΝΟΙΑ τον Ιανουάριο και πρόσθεσε άμεσα ποιότητα στα χαφ των πράσινων.

Έδειξε στην Κύπρο πως είναι ο παίκτης που δεν φοβάται και πατάει και στις δύο περιοχές. Πίσω για να κόψει επίθεση και μπροστά για να βοηθήσει στο σκοράρισμα.

Αυτά βλέπει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο Κώστας Καϊάφας και δεν διστάζει να τον χρησιμοποιεί στο κέντρο της άμυνας της ομάδας μέχρι να ανεβεί το επίπεδο ετοιμότητας του δεύτερου κεντρικού αμυντικού. Και στα τρία φιλικά ξεκίνησε από τη συγκεκριμένη θέση.

Με Πέλικαν για 58 λεπτά ήταν στην άμυνα και ακολούθως πήγε στη φυσική του θέση. Με Χούραγκαν για 75 λεπτά ήταν στο κέντρο της άμυνας και χθες με Γιαγκελόνια και πάλι άρχισε το ματς πλάι στον Κακουμπάβα. Έγινε αλλαγή στο 69′.

Στις προπονήσεις και στις εκτελέσεις των ασκήσεων που αφορούν τα στημένα, ο Κώστας Καϊάφας ζητάει από τον Βραζιλιάνο να ανεβαίνει. Μάλιστα στο πρώτο φιλικό αυτός ήταν που πέτυχε το γκολ του τριφυλλιού.

Ο Βραζιλιάνος είναι από τα λιγοστά κέρδη της περασμένης προβληματικής χρονιάς της ομάδας μας.

Θυμηθείτε το γκολ του κόντρα στην Πέλικαν:

 

Χορηγός αποστολής:  CTT Aviation (LOT Polish Airlines)