Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αντώνης Τζιωνής: «Το κλίμα που επικρατεί είναι καταπληκτικό»

Αντώνης Τζιωνής: «Το κλίμα που επικρατεί είναι καταπληκτικό»


Από την Πολωνία όπου βρίσκεται με την αποστολή της ομάδας μας μίλησε το μέλος του συμβούλιου  Αντώνης Τζιωνής:

Για τα παιχνίδια του εξωτερικούς απευθείας από την Primetel
“Πολύ καλή προσπάθεια. Εκτιμήθηκε από το φίλαθλο κοινό της Κύπρου. Συνεχίστε την προσπάθεια σας”.

Κτίζονται οι βάσεις στην Πολωνία
“Είμαι σίγουρος ότι γίνετε μια πάρα πολύ καλή δουλεία. Οι προπονήσεις είναι καθημερνά διπλές, επίπονες, το κλίμα που δημιουργείται στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και αυτό έχει μεγάλη σημασία για εμάς. Όλοι λειτουργούν κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου και έχει δημιουργηθεί πραγματικά μια ομαδική κατάσταση, η οποία είμαι σίγουρος θα φέρει και τα αποτελέσματα της”.

Για τις εγκαταστάσεις
“Οι εγκαταστάσεις είναι τέλειες. Μας έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το πως συμπεριφέρονται σε αυτό το χορτάρι οι άνθρωποι του ξενοδοχείου. Είναι πάρα πολύ καλό προπονητικό κέντρο καιμας προσφέρετε για να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνετε”.

Η δουλεία που γίνετε
“Η δουλεία των ποδοσφαιριστών είναι στο γήπεδο με προπονήσεις. Ακολουθούν τα γεύματα, τα μαθήματα, οι διασκέψεις. Μόνο ποδόσφαιρο στο μυαλό. Σε καλό και πειθαρχημένο κλίμα. Θα μεταφέρω στο υπόλοιπο συμβούλιο ότι γίνετε μια πάρα πολύ δουλεία κάτω από πολύ καλές συνθήκες. Έχει γίνει πάρα πολύ καλή η επιλογή του κέντρου. Το κλίμα που επικρατεί είναι καταπληκτικό. Η πειθαρχεία που παρουσιάζεται από όλα τα παιδιά, η τάξη και η συγκέντρωση στον στόχο και στο αντικείμενο είναι καταπληκτική και τους συγχαίρω”.