Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρέπει να τελειώσουν άμεσα

Πρέπει να τελειώσουν άμεσα

sam_2747


Έχει μείνει μόνο ένα φιλικό στη Πολωνία και ο Κώστας Καϊάφας λόγω τραυματισμών, αλλά και λόγω του ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει ολοκληρωθεί, είναι αναγκασμένος να χρησιμοποιεί παίκτες σε θέσεις που δεν είναι οι φυσικές τους. Τους τραυματισμούς δεν μπορεί να τους ελέγξει, τον προγραμματισμό όμως μπορεί και ήδη σπρώχνει μαζί με τους συνεργάτες του για να τελειώνουν.

Η αλήθεια είναι πως φυσιολογικά, θα είχαμε ξεμπερδέψει μέχρι τώρα. Τα εμπόδια και οι αναποδιές τις τελευταίες εβδομάδες είναι περισσότερα από ποτέ. Χθες χάθηκε οριστικά και ο Κολαούτι, ο οποίος φάνηκε πως το έπαιζε τριπλόπορτο και επέλεξε εν τέλη ΑΕΚ. Η 17η Ιουλίου πλησιάζει και η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει ακόμα ένα φορ και ένα αμυντικό, για το μέσο θα δούμε στη πορεία.

Όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό, έχουμε ήδη γράψει πως ο Καϊάφας υπέδειξε 2 περιπτώσεις με τις οποίες η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε συζητήσεις. Για τον επιθετικό, αναγκαστικά σήμερα πάμε στο plan b, που αφορά παίκτη που είναι της αξίας του Αργεντίνου, δεν έχει όμως αγωνιστεί ποτέ στη Κύπρο.