Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Προχώρησαν σε διακανονισμούς

Προχώρησαν σε διακανονισμούς


Υπέγραψαν διακανονισμούς για τα οφειλόμενα τους όσοι αποχώρησαν από την ομάδα μας, όπως δήλωσε στην Τακτική Γενική Συνέλευση του σωματείου, ο πρόεδρος της ομάδας μας, Δώρος Σεραφείμ.

[…]
“Οι Χοσέ, Τέιλορ, Πλατινί και Αλαμπί, αν και είχαν συμβόλαιο, κρίθηκε ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν και προχωρήσαμε σε ενέργειες για λύση της συνεργασίας μας.
Φερνάντες, Ασίς, Σκέμπρι και Εφραίμ αποχώρησαν από την ομάδα με τη λήξη του συμβολαίου τους, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους και παρά την επιθυμία μας για να παραμείνουν Σκέμπρι και Εφραίμ. Με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας ελευθερώθηκαν οι Μπρουκς, Χατζηφραγκίσκου, Χατζηβασίλης, Μενγκόλο και Ατάντα.

Λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική προσφορά του Αντράντε, καθώς και το μεγάλο ύψος των απολαβών του, προχωρήσαμε σε λύση της συνεργασίας μας, κοινή συναινέσει. Κοινή απόφαση της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης είναι και η προσπάθεια λύσης της συνεργασίας μας με το Σερφά, για διαφορετικούς λόγους. Η όλη παρουσία και συμπεριφορά του, δημιούργησαν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία και εξυγίανση της ομάδας”.[…]